Restaurant Pure

Ontdek restaurant Pure op de Cauberg

Verscholen in het groen, bovenop de befaamde Cauberg, ligt restaurant Pure. Restaurant Pure bevindt zich in het hotel van Thermae 2000 en is voor iedereen vrij toegankelijk, ook als u niet bent komen ontspannen in het wellnesscenter.

Restaurant Pure is letterlijk ‘haute-cuisine’, u kijkt hier prachtig uit over de Limburgse heuvels en ook het eten is van hoog niveau. De kaart verandert met de seizoenen mee en biedt enkele heerlijke verse streekgerechten. In de zomermaanden kunt u ontbijten of dineren op het schitterende buitenterras met prachtig uitzicht over de Cauberg.

Onze chef Reshma Simons verwerkt in haar gerechten 'pure' ingrediënten tot verrassende gerechten met een Aziatische en Surinaamse twist. Ze zorgt ervoor dat de gerechten niet alleen heerlijk smaken, maar ook voor uw ogen een echte verwennerij zijn. Als de gerechten niet zo zalig zouden smaken, zou het bijna jammer zijn om deze kunstwerkjes op te eten.

Zelf ervaren? Reserveer een tafel en geniet van een heerlijke culinaire avond.

Pure    

Reserveer uw tafel

Bent u benieuwd naar onze gerechten en wilt u deze culinaire ervaring zelf meemaken? Reserveer hier direct uw tafel en proef het zelf...

Menu & reserveren >

       
   

Bekijk Leonie's blog van Visit Zuid-Limburg

Leonie ontdekt de smaak van Zuid-Limburg in de keukens van de leukste streekrestaurants. Ze kookt daar samen met de chef-kok zijn favoriete streekgerecht. Onlangs bracht ze een bezoek aan restaurant Pure om met chef-kok Reshma Simons een heerlijk streekgerecht met Aziatische en Surinaamse invloeden te koken. Ze verklapt het recept zodat u dit speciale gerecht ook thuis kunt proeven!

Naar de blog >

       
Uitzicht van restaurant Pure Thermae 2000    

Het uitzicht vanuit restaurant Pure

Vanuit restaurant Pure kijkt u naast het prachtige Limburgse Heuvellandschap ook uit op de Wilhelminatoren en Wijngoed Fromberg. De Wilhelminatoren is een dertig meter hoog rijksmonument dat in 1906 werd gebouwd uit mergelstenen. Vanuit de toren is er een prachtig uitzicht over het Geuldal te zien en met helder weer zijn zelfs Aken en Luik in de verte waarneembaar! Wijngoed Fromberg is een 2,5 hectare grote wijngaard bestaand uit kalksteenhoudende grond, waarvan een heerlijke wijn in restaurant Pure wordt geschonken. 

       
 Ellis blog    

De ervaring van Ellis, blogger bij Liefs uit Limburg

Ellis en Fleur van Liefs uit Limburg genoten van een uitgebreid diner bij restaurant Pure. Benieuwd hoe zij dit hebben ervaren? Lees de blog!

Naar de blog >