Shopping Cart Pixel
Menu

Osteopathie bij Paramedisch Centrum Thermae 2000

Gedurende ons leven staat het lichaam bloot aan wisselende omstandigheden. Door invloeden van zowel binnenuit als buitenaf, kan het evenwicht verstoord raken. Vaak is het lichaam in staat zichzelf te herstellen. Soms is de verstoring zo sterk, of houdt deze zo lang aan, dat het lichaam niet meer in staat is om helemaal te herstellen. Dat kan bijvoorbeeld komen door overbelasting, blessures, een val, een ongeluk, een operatie of na langdurige stress. Als gevolg hiervan treed een verminderde beweeglijkheid van weefsels op, waardoor klachten kunnen ontstaan.

Wat doet een osteopaat?

Een osteopaat spoort de bewegingsbeperkingen in het menselijk lichaam op. Dit doet hij aan de hand van onderzoek van het houdings- en bewegingsapparaat, de inwendige organen met ophangsysteem en het zenuwstelsel. De behandeling bestaat uit het manueel herstellen van de beweeglijkheid van deze structuren, via directe mobilisaties (manipulaties) of indirecte technieken (lichte mobilisaties). De osteopaat hersteld hiermee het zelfcorrigerend vermogen van het lichaam. Naast het corrigeren van bewegingsbeperkingen wordt er ook geleerd hoe recidief van klachten voorkomen kan worden. Door de beweeglijkheid te bevorderen wordt het lichaam in staat gesteld zichzelf te genezen en weer gezond en klachtenvrij te functioneren.

Hoe ziet een behandeling eruit?

De behandeling bestaat uit het manueel herstellen van de beweeglijkheid van deze structuren, via directe mobilisaties (manipulaties) of indirecte technieken (lichte mobilisaties). De osteopaat hersteld hiermee het zelfcorrigerend vermogen van het lichaam. Naast het corrigeren van bewegingsbeperkingen wordt er ook geleerd hoe recidief van klachten voorkomen kan worden. Door de beweeglijkheid te bevorderen wordt het lichaam in staat gesteld zichzelf te genezen en weer gezond en klachtenvrij te functioneren.

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Meer