Groepstherapie in thermaal water

Groepstherapie

Voorkomen is beter dan genezen en wij helpen u hier graag bij! Thermae 2000 biedt naast individuele behandelprogramma’s ook oefenprogramma’s voor fysio oefengroepen. Tijdens deze programma’s wordt er rekening gehouden met de (on-)mogelijkheden van ieder individu. Dit kan aangegeven worden tijdens de intake voorafgaand aan deelname aan deze groepen. Er wordt gewerkt aan mobiliteit, spierkracht en algemeen uithoudingsvermogen.

Kleine groepjes, max. 12 personen

Elke werkdag worden er in het thermale water onder begeleiding van een fysiotherapeut groepslessen gegeven. In groepjes van maximaal 12 personen kunnen aandoeningen zoals: reuma, artrose en fibromyalgie aangepakt worden. Door te oefenen in warm water zijn bewegingen minder pijnlijk en kunnen deze langer worden volgehouden, met als resultaat opbouw van uw belastbaarheid.

Tijden groepslessen

Groepslessen vinden plaats op vaste tijdstippen, onder begeleiding van een professioneel fysiotherapeut. 

Maandag 10.00 - 10.45 uur & 10.45 - 11.30 uur
Dinsdag 10.00 - 10.45 uur
Woensdag 10.00 - 10.45 uur
Donderdag 10.15 - 11.00 uur
Vrijdag 09.10 - 09.55 uur

Het abonnement om deel te nemen aan de groepslessen bestaat uit een 11-rittenkaart waarvan de ritten 1 jaar geldig zijn. Per les zijn de kosten €15,90 per persoon incl. 4 uur gebruik van de faciliteiten en parkeren op de hotelparkeerplaats. 

Groepslessen ook mogelijk voor mindervaliden 

Voor invalide of mindervalide mensen beschikken wij over een lift en aangepaste kleedruimtes. Ook het bad zelf is met een stoeltjeslift toegankelijk.