Shopping Cart Pixel
Menu

Groepstherapie

Voorkomen is beter dan genezen en wij helpen u hier graag bij! Thermae 2000 biedt naast individuele behandelprogramma’s ook oefenprogramma’s voor fysio oefengroepen. Tijdens deze programma’s wordt er rekening gehouden met de (on-)mogelijkheden van ieder individu. Dit kan aangegeven worden tijdens de intake voorafgaand aan deelname aan deze groepen. Er wordt gewerkt aan mobiliteit, spierkracht en algemeen uithoudingsvermogen.

Kleine groepjes, max. 12 personen

Elke werkdag worden er in het thermale water onder begeleiding van een fysiotherapeut groepslessen gegeven. In groepjes van maximaal 12 personen kunnen aandoeningen zoals: reuma, artrose en fibromyalgie aangepakt worden. Door te oefenen in warm water zijn bewegingen minder pijnlijk en kunnen deze langer worden volgehouden, met als resultaat opbouw van uw belastbaarheid.

Tijden groepslessen

Groepslessen vinden plaats op vaste tijdstippen, onder begeleiding van een professioneel fysiotherapeut. 

Maandag 09.50 - 10.35 uur & 10.35 - 11.15 uur & 19.30 - 20.15 uur
Dinsdag 09.50 - 10.35 uur & 10.35 - 11.15 uur
Woensdag 10.00 - 10.45 uur & 10.45 - 11.30 uur
Donderdag 10.15 - 11.00 uur
Vrijdag 09.50 - 10.35 uur & 10.35 - 11.15 uur

Het abonnement om deel te nemen aan de groepslessen bestaat uit een 11-rittenkaart waarvan de ritten 1 jaar geldig zijn. Per les zijn de kosten €15,90 per persoon incl. 4 uur gebruik van de faciliteiten.

Groepslessen ook mogelijk voor mindervaliden 

Voor invalide of mindervalide mensen beschikken wij over een lift en aangepaste kleedruimtes. Ook het bad zelf is met een stoeltjeslift toegankelijk.

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Meer