Artrofit in thermaal water

Voorkomen is beter dan genezen en wij helpen u hier graag bij! Thermae 2000 biedt naast individuele behandelprogramma’s ook oefenprogramma’s voor fysio oefengroepen. Tijdens deze programma’s wordt er rekening gehouden met de (on-)mogelijkheden van ieder individu. Dit kan aangegeven worden tijdens de intake voorafgaand aan deelname aan deze groepen. Er wordt gewerkt aan mobiliteit, spierkracht en algemeen uithoudingsvermogen.

Kleine groepjes, max. 12 personen

Elke werkdag worden er in het thermale water onder begeleiding van een fysiotherapeut groepslessen gegeven. In groepjes van maximaal 12 personen kunnen aandoeningen zoals: reuma, artrose en fibromyalgie aangepakt worden. Door te oefenen in warm water zijn bewegingen minder pijnlijk en kunnen deze langer worden volgehouden, met als resultaat opbouw van uw belastbaarheid.

Tijden groepslessen

Groepslessen vinden plaats op vaste tijdstippen, onder begeleiding van een professioneel fysiotherapeut. 

Maandag 10.00 - 10.40 uur & 10.45 - 11.25 uur
Dinsdag 09.50 - 10.30 uur
Woensdag 09.50 - 10.30 uur & 10.35 - 11.15 uur
Donderdag Geen les
Vrijdag 09.50 - 10.30 uur & 10.35 - 11.15 uur

Aansluitend aan uw les heeft u toegang tot de wellnessfaciliteiten. De toegang van in totaal 3 uur start op het moment van incheck. Uiteraard mag u langer verblijven, de meerprijs is dan €15,- per persoon voor een hele dag. 

Bent u geïnteresseerd in onze groepslessen? Neem contact met ons op via fysio@thermae.nl, dan kijken we samen met u naar een passende les.

Groepslessen ook mogelijk voor mindervaliden

Voor invalide of mindervalide mensen beschikken wij over een lift en aangepaste kleedruimtes. Ook het bad zelf is met een stoeltjeslift toegankelijk.