Fysio fitness

 

Fysio fitness, onder begeleiding van een fysiotherapeut

Fysio fitness is een vorm van fitness onder begeleiding van een deskundige fysiotherapeut. Lessen fysiofitness worden gegeven in kleine groepjes en zijn erop gericht je lichaam op een veilige manier in goede conditie te brengen en te houden. Aansluitend aan een les fysiofitness, bestaat de mogelijkheid om na het trainen 2 uur GRATIS gebruik te maken van de wellnessfaciliteiten om de ideale combinatie van inspanning en ontspanning te bereiken. Even heerlijk zwemmen in de thermale baden is goed voor spieren en gewrichten, net als het saunagebruik. 

Waarom fysio fitness bij Thermae 2000? 

Een les fysio fitness duurt 50 minuten en wordt gegeven in kleine groepen in de fitness ruimte van Thermae 2000 (gelegen bij de fysiotherapie). Voordat je start met fysio fitness, krijg je een korte intake bij de fysiotherapeut. Tijdens deze intake wordt je conditie, belastbaarheid en eventuele klachten / beperkingen in kaart gebracht. Vervolgens stelt de fysiotherapeut een passend en persoonlijk schema voor je samen, gericht op jouw doelstellingen. 

Hoe ziet een les fysio fitness eruit?

De les duurt 50 minuten en bestaat uit een warming-up, individueel oefenprogramma en een cooling down. Door juist en regelmatig te trainen, kun je jouw doelen bereiken. Enerzijds doe je cardiotraining voor het verbeteren van je uithoudingsvermogen, lenigheid, coördinatie en snelheid. Anderzijds doe je krachttraining om je spieren te versterken. Je traint met of zonder gewichten: armen, benen en rompspieren. 

Positieve effecten fysio fitness

  • Bevordert je conditie
  • Verlaagt risico op hart- en vaatklachten
  • Verlaagt kans op Diabetes type 2
  • Verlaagt de kans op osteoporose
  • Verlaagt kans op depressie, door te trainen ontlaad je stress en voel je je beter
  • Verkleint kans op blessures
  • Speelt een belangrijke rol bij gewichtscontrole of afvallen 

Daarnaast bevorderen sterke spieren een goede houding en zorgen sterke rompspieren voor een verminderde kans op rugklachten. 

Abonnementen Fysio fitness / Aqua fitness Thermae 2000

Om gebruik te maken van de Fysio Fitness, bieden wij abonnementen aan waarbij u de keuze heeft uit 1 of 2 lessen per week. De abonnementsprijzen zijn per maand en incl. 2 uur gratis toegang tot de wellnessfaciliteiten van Thermae 2000 aansluitend aan uw les. 

1 keer per week Fysio Fitness

€ 45,- per maand of €187,50 per 5 maanden     (in 1 keer aan de receptie te voldoen)

   
2 keer per week Fysio Fitness € 59,- per maand

 

Fysio fitness lessen vinden plaats op vaste tijdstippen:

Dinsdag Van 18.30 - 19.15 uur 
Zaterdag Van 10.30 - 11.15 uur 

 

Met uw abonnement kunt u ook gebruik maken van aqua fitness lessen, welke plaatsvinden op de volgende tijdstippen:

Woensdag Van 09.10 - 09.55 uur
Van 18.30 - 19.15 uur 
Zaterdag Van 09.30 - 10.15 uur

Toegang tot wellnessfaciliteiten Thermae 2000

Aansluitend aan uw les heeft u toegang tot de wellnessfaciliteiten. De toegang van in totaal 3 uur start op het moment van incheck. Uiteraard mag u langer verblijven, de meerprijs is dan €15,- per persoon voor een hele dag.