Thermae biedt een uniek concept voor ouderen met dementie en hun mantelzorger. U kunt onder begeleiding van de fysiotherapeut bewegen in thermaal warm water in kleine groepen. De ergotherapeut bevordert uw zelfstandigheid.

Voordat u start met het programma bij Thermae, wordt er een intake gedaan door een van de therapeuten van dit team. Bewegen voor ouderen met dementie is van belang, om de volgende functies te trainen en te behouden:

  • Denkvermogen
  • Concentratie
  • Geheugen
  • Aanleren van verloren vaardigheden
  • Zintuiglijke waarneming
  • Taal

De mantelzorger kan gelijktijdig gratis gebruik maken van de baden en faciliteiten om te ontspannen, ontlasten, contact met lotgenoten te hebben en voor beweging te zorgen.

Abonnementen bewegen bij dementie 

Om gebruik te maken van de groepslessen, bieden wij abonnementen aan waarbij u de keuze heeft uit 1 of 2 lessen per week. De abonnementsprijzen zijn per maand en incl. 2 uur gratis toegang tot de wellnessfaciliteiten van Thermae 2000 aansluitend aan uw les. In de prijs is toegang voor de mantelzorger inbegrepen.

1 keer per week € 32,- per maand
2 keer per week € 55,- per maand

Lessen vinden plaats op vaste tijdstippen

Woensdag 13.00 - 13.45 uur
Vrijdag 13.00 - 13.45 uur

Toegang tot wellnessfaciliteiten Thermae 2000

Bij Thermae 2000 heeft u de mogelijkheid om na de les samen GRATIS gebruik te maken van de thermaal baden en de sauna’s gedurende 2 uur. Na de inspanning kan uw lichaam ontspannen en tot rust komen. Een unieke combinatie van (aqua)fitness en thermaal baden en sauna.