Menu

Opgietweekenden

Maandelijks kunt u deelnemen aan een speciaal opgietweekend. Tijdens dit weekend kunt u genieten van speciaal uitgezochte thema's en geuren om de opgieting nog memorabeler te maken. Geniet elk laatste volle weekend van de maand (m.u.v. laatste weekend december) van speciale opgietingen.

Wat zijn opgietingen?

Een saunaopgieting is oorspronkelijk een Fins ritueel. Bij het opgieten wordt door de sauna meester een mengsel van water en geurende etherische oliën op de saunakachel gegoten. Bij dit ritueel zal het water/oliemengsel verdampen en hierdoor zal de luchtvochtigheid in de sauna stijgen, waardoor de gevoelstemperatuur toeneemt. Vervolgens wordt er met een handdoek, waaier of ander attribuut de stoom verspreid door de ruimte. Hierbij komt de geurende olie goed tot zijn recht. Een opgieting is niet alleen lekker maar ook nog eens gezond, het zorgt voor een extra afstroom van afvalstoffen uit het menselijk lichaam. 

Reserveer direct uw entree »

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Boek nu
Meer