Thermae 2000 Logo

Let op, uw internetbrowser is verouderd

Onze website heeft gedetecteerd dat u gebruik maakt van een verouderde internetbrowser. Voor de beste gebruikerservaring en makkelijk & snel online boeken, raden we u aan uw browser te updaten. 

Via de knop 'update mijn browser' gaat u naar een externe website waar u de laatste versie van uw browser kunt updaten. 

Website alsnog bekijken Update mijn browser
Menu

Limburgse opgietweekenden

Om het Limburgse gevoel te versterken tijdens de opgietweekenden zijn we sinds een aantal maanden met het Limburgse opgietweekend gestart. Het reguliere opgietweekend zal hierdoor een Limburgs tintje meekrijgen en het programma tijdens het reguliere opgietweekend is vervangen door een Limburgs opgietweekendprogramma. De extra Limburgse opgietingen zijn gericht op de volgende geuren: rijstevlaai, knapkoek, roggebrood en zuurvlees. Geniet elk laatste volle weekend van de maand (m.u.v. laatste weekend december) van speciale opgietingen en ervaar het echte Limburgse gevoel bij Thermae 2000.

Bekijk het programma

Wat zijn opgietingen?

Een saunaopgieting is oorspronkelijk een Fins ritueel. Bij het opgieten wordt door de sauna meester een mengsel van water en geurende etherische oliën op de saunakachel gegoten. Bij dit ritueel zal het water/oliemengsel verdampen en hierdoor zal de luchtvochtigheid in de sauna stijgen, waardoor de gevoelstemperatuur toeneemt. Vervolgens wordt er met een handdoek, waaier of ander attribuut de stoom verspreid door de ruimte. Hierbij komt de geurende olie goed tot zijn recht. Een opgieting is niet alleen lekker maar ook nog eens gezond, het zorgt voor een extra afstroom van afvalstoffen uit het menselijk lichaam. 

Reserveren Boek nu
x

Vragen of feedback over het reserveren op onze nieuwe site? Bel 043-6092000. Wij helpen graag verder.

Hulp nodig?

Sitemap