Opgietweekend bij Thermae 2000

Twee dagen lang genieten van spectaculaire opgietingen. Saunameesters halen tijdens het opgietweekend alles uit de kast om de gast omver te blazen. Opgietingen met een eigen verhaal, met bijpassende muziek en geuren. Met onze prachtige panoramasauna in het Infinitum als decor, zijn de opgietingen stuk voor stuk unieke ervaringen waar u als saunaliefhebber bij wilt zijn.

Saunameester verzorgt opgieting met handdoek in sauna met mooi uitzicht.

Volgende opgietweekend

21 + 22 januari 2023

Noteer het volgende opgietweekend alvast in uw agenda! Namelijk het weekend van 21 en 22 januari 2023. Reserveer alvast uw saunabezoek om zeker te zijn van een plekje! Kom alvast in de stemming met deze sfeerimpressie.

Reserveer uw bezoek

Reserveer nu

Reserveer hier uw dagentree als u één van de twee dagen wilt komen genieten van de opgietingen. Niks missen? Reserveer hier een hotelovernachting voor het opgietweekend. 

Tip: profiteer nu van onze nieuwjaarsactie en bestel twee dagentrees voor €65,-

Nieuwjaarsacie

Finale opgietweekend

10 + 11 december 2022

In december 2022 vond de VNSWB finale plaats in de panoramasauna van Thermae 2000. De beste saunameesters van het land kwamen naar Valkenburg aan de Geul en haalden alles uit de kast om de jury (letterlijk) omver te blazen.

We gaven live verslag via Instagram. Benieuwd naar de uitslag?

Uitslag finaleweekend

Saunameester giet water op hete stenen tijdens een opgieting.
Saunameester legt bal met ijs op de hete stenen in de sauna.

Wat is een opgieting?

Ook wel bekend als Aufguss of Löyly

Een sauna opgieting is iets heviger dan een gewone saunagang. De saunagang verloopt wat sneller en voelt intenser. Maar wat houdt het precies in? Je leest er hier meer over!

Meer over opgietingen