Ontbijt

Genieten op de Cauberg in badjas

Het ontbijt vindt plaats in hotelrestaurant Restaurant Pure tussen 08.00 en 11.00 uur. Ontbijt na je overnachting in het wellness hotel op de Cauberg met uitzicht over het Limburgse heuvelland. Kom in je badjas of gekleed, wat jezelf fijn vindt! Ga meteen vanuit je ontbijt een rondje zwemmen, geniet in een van de sauna’s of blijf zitten met een uitgebreid ontbijt op het terras van Restaurant Pure.

Geniet van het uitgebreide ontbijtbuffet en kies zelf waar je voor gaat. Kies voor een gezonde start van de dag met fruit, crackers en yoghurt of ga voor een heerlijk verwenontbijtje met croissants, chocoladebroodjes, Limburgse vlaai of spek en eieren. Alles kan! Ontspan in de ochtendzon op het terras van restaurant Pure met een glasje jus d’orange of een lekker kopje koffie van Blanche Dael. De perfect manier om je ochtend te starten.

Zin om langer te blijven liggen? Bestel dan roomservice met keuze uit het hele buffet en laat je ontbijt naar je hotelkamer brengen. Zo kun je in de ochtend op je eigen balkon genieten of lekker in bed blijven liggen en een aflevering van je favoriete serie kijken.