Massages

Pantai Luar massage

Oost-Aziatische massage waarbij kruidenstempels in speciale olie worden verwarmd tot 120 graden. Door middel van speciale technieken wordt de hete stempel in contact gebracht met de huid. Als reactie wordt de huid in vloeiende bewegingen geactiveerd tot celvernieuwing. Een heerlijk ontspannende massage. Deze massage is erg voedend voor uw huid en een weldaad voor ontspanning. Goed voor uw totale gestel!

Pantai luar betekent "aan de nieuwe oever" en is afkomstig uit Oost-Azië. Tijdens de behandelingsceremonie worden linnen stempelkussens gevuld met limoen, kokos en diverse kruiden gedrenkt in hete kruidenolie (110-120˚C). Vervolgens wordt uw lichaam door middel van speciale technieken zeer kort met deze hete stempel in contact gebracht, als reactie op deze prikkels wordt de huid direct aangezet tot celvernieuwing. Wanneer het stempelkussen voldoende is afgekoeld wordt hiermee intensief gemasseerd.

De behandeling heeft vele goede invloeden op het lichaam:

  • Bevordering van de bloedsomloop
  • Activeren van het repair-system van het lichaam
  • Vitaliserend
  • Celactivering
  • Verstevigen van het spierengestel.

Duur: 50 minuten

Reserveren & meer info

Vul voor meer informatie of het reserveren van de Pantai Luar het contactformulier aan de rechterkant in. Wij verzoeken u het volgende te vermelden: adresgegevens, aantal personen en voorkeurstijd.