Thermae 2000 Logo

Let op, uw internetbrowser is verouderd

Onze website heeft gedetecteerd dat u gebruik maakt van een verouderde internetbrowser. Voor de beste gebruikerservaring en makkelijk & snel online boeken, raden we u aan uw browser te updaten. 

Via de knop 'update mijn browser' gaat u naar een externe website waar u de laatste versie van uw browser kunt updaten. 

Website alsnog bekijken Update mijn browser
Menu

Infraroodsauna

De kracht van de infraroodcabine zit in de droge warmte, die heel goed te verdragen is. De infrarood sauna is niet alleen bijzonder heilzaam bij spier- en gewrichtspijnen, maar bij een regelmatig gebruik van de infraroodcabine houdt u zich fit en gezond. De gecombineerde werking van warme lucht en van de infraroodstralen stimuleert de stofwisseling en zorgt voor een intense doorbloeding van huid en spieren. 

Onze infrarood sauna's zijn van Physiotherm ®. Physiotherm is sinds september 2009 de eerste aanbieder van de lage temperatuur infrarood cabines.

Voordelen van een infrarood sauna

De beste manier om warmte naar het lichaam te voeren is via infraroodstraling. Het werkt contactloos en verstoort de warmteregeling van de huid niet. De infraroodcabine warmt geleidelijk op, dit helpt met het bevorderen van de stofwisseling en draagt bij aan de versterking van het immuunsysteem. De temperatuur loopt langzaam op en de warmte wordt vanuit de wervelkolom via het bloed verdeeld over het hele lichaam.

Boek direct uw dagentree

Reserveren Boek nu
x

Vragen of feedback over het reserveren op onze nieuwe site? Mail naar info@thermae.nl, wij helpen graag verder.

Hulp nodig?

Sitemap