Actieve en passieve rust

INFINITUM is de Latijnse naam voor "oneindigheid". De verbinding met de Latijnse kernwaarde van Thermae 2000 "Mens Sana in Corpore Sano" betekent: "Een gezonde geest in een gezond lichaam" INFINITUM, wat staat voor het oneindige uitzicht over het Limburgse heuvellandschap waar u in wegdroomt. Een ontwerp met natuurlijke materialen toont de oneindigheid in de kwaliteit waarin u de natuurlijke luxe zelf ervaart. De omgeving, de materialen en de uitstraling van pure rust geven dit gebouw een oneindige ervaring.

In het INFINITUM bieden 7 verschillende area’s belevenissen in actieve en passieve rust met als kloppend hart de panoramasauna waar dagelijks opgietingen door professionele saunameesters worden verzorgd. In de dream area ligt de focus op slapen, waar je in volledige stilte in de verschillende slaapfasen wordt meegenomen.

PANORAMA SAUNA
Sauna met panoramisch uitzicht waar dagelijks opgietingen worden gegeven door onze professionele saunameesters.

SUN TERRACE
Terras met luxe stoelen voor een rustmoment in de buitenlucht.

COOL DOWN AREA
Verfrissingsruimte voor na de saunasessie.

DREAM
Passieve rustruimte om in volledige stilte met aroma- en lichttherapie in de verschillende slaapfasen te worden meegenomen.

LISTEN
Rustruimte met Physiotherm infraroodstoelen en een dagelijks muziekprogramma.

READ
Actieve rustruimte om een boek te lezen met een kop kruidenthee van onze thee-barista.

SUN PANORAMA DECK (OPENING IN 2020)
Vanaf het dak van het Infinitum is het oneindige uitzicht over het Limburgse Heuvelland te zien. 

Het Infinitum is toegankelijk vanuit het saunagedeelte. In de toekomst zal er een route worden geopend van de Loungebar naar het Infinitum. De begane grond van het Infinitum (panoramasauna, cool down area, douches en zonneterras) is dan ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers.