Infinitum

Ontdek oneindige rust

INFINITUM is de Latijnse naam voor "oneindigheid". De verbinding met de Latijnse kernwaarde van Thermae 2000 "Mens Sana in Corpore Sano" betekent: "Een gezonde geest in een gezond lichaam" INFINITUM, wat staat voor het oneindige uitzicht over het Limburgse heuvellandschap waar u in wegdroomt. Een ontwerp met natuurlijke materialen toont de oneindigheid in de kwaliteit waarin u de natuurlijke luxe zelf ervaart. De omgeving, de materialen en de uitstraling van pure rust geven dit gebouw een oneindige ervaring.

In het INFINITUM bieden 7 verschillende area’s belevenissen in actieve en passieve rust met als kloppend hart de panoramasauna waar dagelijks opgietingen door professionele saunameesters worden verzorgd. In de dream area ligt de focus op slapen, waar je in volledige stilte in de verschillende slaapfasen wordt meegenomen.

Opgieting infinitum

Jannes 0340

Jannes 0538 verkleind

Het Infinitum is toegankelijk vanuit het saunagedeelte. In de toekomst zal er een route worden geopend van de Loungebar naar het Infinitum. De begane grond van het Infinitum (panoramasauna, cool down area, douches en zonneterras) is dan ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers.