Shopping Cart Pixel
Menu

Blog en nieuws

Jenneke's Blog - Lotusmassage, de naam alleen al...

vrijdag, 12 januari 2018

Jenneke van Genechten

Wie de naam ‘lotusmassage’ heeft bedacht, wint al een marketingprijs wat mij betreft. Die boek je gewoon omdat de naam zo mooi is dat het wel superfijn móet zijn. Deze massage is volledig gericht op ontspanning en maakt gebruik van westerse en oosterse technieken door elkaar. Best of both worlds!

William werkt al ruim zes jaar bij Thermae 2000. Vandaag zie ik hem voor het eerst en we hebben al meteen een fijne klik. Hij vertelt over zijn reizen naar Thailand en de echte Thaise massages die hij zo heerlijk vindt. Ik was pasgeleden ook in Thailand en kwam bont en blauw uit een massagetoko. Volgens William had ik dan ook bij een echte spa moeten gaan. Of bij hem bij Thermae natuurlijk! ;) Nou, vooruit William, wellicht geef ik het in de toekomst nog eens een kans.

Als eerste mag ik weer zelf een olie kiezen; ik ga voor cederhout omdat ik weet dat die gebruikt wordt bij meditaties (ontspanning!) en helpt bij ‘loslaten’. Tja, als je op vrijdagavond een massage boekt, is het wel zo fijn om de week weer even los te laten. Na 50 minuten heeft William mijn hele lichaam gemasseerd, inclusief mijn gezicht en haar (optioneel, maar wel een aanrader als je er toch ligt). Hij stemt continu af of het prettig voelt en of ik nog lekker lig. Met moeite komt er een ‘ja’ uit, want ik ben al in een andere staat van bewustzijn na de eerste streken van zijn handen. Achteraf blijkt dat ook de bedoeling van de lotusmassage: ze is gericht op lichaamsbewustzijn. Gelukt! Ik ben weer terug in het nu.

Liefs, Jenneke

 

 

 

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Meer