Thermae 2000 Logo

Let op, uw internetbrowser is verouderd

Onze website heeft gedetecteerd dat u gebruik maakt van een verouderde internetbrowser. Voor de beste gebruikerservaring en makkelijk & snel online boeken, raden we u aan uw browser te updaten. 

Via de knop 'update mijn browser' gaat u naar een externe website waar u de laatste versie van uw browser kunt updaten. 

Website alsnog bekijken Update mijn browser
Menu

Hypnotherapie

Een nieuwe en unieke ervaring: hypnotherapie

Hypnose is een staat van ontspanning en concentratie. Onze hypnotherapeut kan er voor zorgen dat u in trance raakt; de hypnotische trance. Onze hypnotherapeut kan u in deze trance helpen een bepaald doel te bereiken. Hierbij kunt u denken aan stoppen met roken, het vergroten van uw zelfvertrouwen, beter slapen, afvallen en nog veel meer.

Hypnotherapie kan worden ingezet om emotionele, psychische of lichamelijke klachten te verhelpen en de levenskwaliteit te verhogen. In combinatie met een dagje heerlijk ontspannen bij Thermae 2OOO werken deze sessies zeer effectief.

Hieronder kunt u bekijken welke sessies er allemaal mogelijk zijn. Mocht u een andere sessie wensen of aan een klacht/probleem willen werken welke er niet tussen staat, neemt u dan alstublieft contact met ons op.  

Ga naar alle behandelingen hypnotherapie

Hypnotherapie is af te raden bij ernstige hartklachten en een extreem lage bloeddruk. Wij behandelen geen personen die lijden aan een psychische stoornis, zoals borderline of schizofrenie.

Reserveren Boek nu
x

Vragen of feedback over het reserveren op onze nieuwe site? Mail naar info@thermae.nl, wij helpen graag verder.

Hulp nodig?

Sitemap