```
Menu

Hypnotherapie

Een nieuwe en unieke ervaring: hypnotherapie

Hypnose is een staat van ontspanning en concentratie. Onze hypnotherapeut kan er voor zorgen dat u in trance raakt; de hypnotische trance. Onze hypnotherapeut kan u in deze trance helpen een bepaald doel te bereiken. Hierbij kunt u denken aan stoppen met roken, het vergroten van uw zelfvertrouwen, beter slapen, afvallen en nog veel meer.

Hypnotherapie kan worden ingezet om emotionele, psychische of lichamelijke klachten te verhelpen en de levenskwaliteit te verhogen. In combinatie met een dagje heerlijk ontspannen bij Thermae 2OOO werken deze sessies zeer effectief.

Hieronder kunt u bekijken welke sessies er allemaal mogelijk zijn. Mocht u een andere sessie wensen of aan een klacht/probleem willen werken welke er niet tussen staat, neemt u dan alstublieft contact met ons op.  

Ga naar alle behandelingen hypnotherapie

Hypnotherapie is af te raden bij ernstige hartklachten en een extreem lage bloeddruk. Wij behandelen geen personen die lijden aan een psychische stoornis, zoals borderline of schizofrenie.

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Boek nu
Meer