Hypnotherapie

HypnoCARE Afvallen

Veel mensen worstelen met hun gewicht en willen hier iets aan veranderen. Echter is afvallen één van de lastigste dingen, omdat er een flinke dosis wilskracht en discipline voor nodig is. Als u ook genoeg heeft van al die verschillende diëten die niet lijken te werken, probeer dan eens iets wat écht werkt: afvallen door middel van hypnotherapie.

Iedereen leert zijn lichaam meer te eten dan nodig is om honger te stillen, wat vanzelfsprekend tot gewichtstoename leidt. Hypnose helpt u bij het afvallen omdat het uw geest én lichaam kan herprogrammeren  naar de originele staat. U zult dus geen behoefte meer hebben om meer te eten dan nodig is. Daarnaast kan de hypnotherapeut u meer energie geven, bijvoorbeeld om te gaan sporten.

Deze hypnotherapie sessie zal er toe leiden dat u minder behoefte heeft om veel te eten en dat u meer energie heeft om te gaan bewegen. U zult merken dat het afvallen snel en vanzelf gaat, zonder dat u hier bij na hoeft te denken.

Neem contact met ons op via dit contactformulier voor vragen, opmerkingen en suggesties. Wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord.