Shopping Cart Pixel
Menu

Bezienswaardigheden Valkenburg

Verken de omgeving van Thermae 2000

Het topje van de beroemde Cauberg in het pittoreske dorpje Valkenburg a/d Geul, maar ook kortbij Maastricht

Ook buiten het kuuroord is het volop genieten. De prachtige omgeving geeft u het gevoel even in Zuid-Frankrijk te zijn. Zo combineert u een dagje wellness ideaal met een fijne wandeling, fietstocht of dagtrip naar een van de steden in de buurt.

Bezienswaardigheden in Valkenburg aan de Geul

Zuid-Limburg staat bekend om zijn bourgondische gastvrijheid en dat merkt u direct bij een bezoekje aan Valkenburg. Valkenburg heeft erg veel te bieden, u kunt hier o.a. terecht voor cultuur, kunst, winkelen, natuur, culinair en ontspanning. Te veel voor één dag? Blijf een nachtje overnachten en ontdek nog meer van dit prachtige Limburgse stadje. 

Kasteel Valkenburg

De ruïne van Kasteel Valkenburg is één van de weinige hoogteburchten van Nederland. Enkele delen van het kasteel zijn gebruikt voor het herbouwen van gedeeltes in Valkenburg. Het kasteel is het gehele jaar te bezoeken.

Fluweelengrot

De fluweelengrot is een mergelgrot die ontstaan is door de bouw van het Kasteel van Valkenburg en andere objecten in Valkenburg. Een gedeelte van de gangen en tunnels zijn dagelijks te bezoeken. In de grotten is tijdens kerst ook Kerstmarkt Valkenburg te vinden.

Wilhelminatoren

De Wilhelminatoren is een uitzichttoren, bij een bezoek heeft u een mooi panorama van het Limburgse landschap. De toren is bereikbaar met een kabelbaan of via een voetpad. De Wilhelminatoren biedt tevens de mogelijkheid om iets te eten of te drinken bij het café-restaurant.

Combineer een weekend Valkenburg met ontspanning bij Thermae 2000

Heeft Valkenburg uw aandacht getrokken en wilt u langer genieten van al het moois dat Valkenburg te bieden heeft? Plan een weekendje weg naar Valkenburg met overnachting in ons prachtige 4-sterren hotel. Combineer cultuur en ontspanning, door een dagje Valkenburg te bezoeken en de andere dag te genieten van alle wellnessfaciliteiten.

Het pittoreske Valkenburg aan de Geul

Mergelstadje waar het altijd gezellig is

Thermae 2000 ligt in het hart van het Heuvelland in het mergelstadje Valkenburg aan de Geul, al jaren een trekpleister voor toerisme. Het mergelgesteente komt u in Valkenburg zowel ondergronds in de vele grotten tegen, als bovengronds, verwerkt in prachtige gebouwen. 

Bekijk evenementen in Valkenburg

Reserveer

Bestel als geschenk

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Boek nu
Meer