Shopping Cart Pixel
Menu

Bezienswaardigheden Cauberg

Verken de omgeving van Thermae 2000

Het topje van de beroemde Cauberg in het pittoreske dorpje Valkenburg a/d Geul, maar ook kortbij Maastricht

Ook buiten het kuuroord is het volop genieten. De prachtige omgeving geeft u het gevoel even in Zuid-Frankrijk te zijn. Zo combineert u uw weekendje wellness ideaal met een fijne wandeling, fietstocht of dagtrip naar een van de steden. Daarnaast kunt u genieten van de activiteiten in Valkenburg.

Activiteiten Valkenburg, op de Cauberg

Thermae 2000 ligt boven op de Cauberg verscholen tussen de natuur met een prachtig uitzicht. De bekendste berg van Nederland, de Cauberg staat bekend doordat hij meerdere malen onderdeel is geweest van het WK wielrennen. Naast het WK hebben er vele belangrijke wielerwedstrijden plaatsgevonden op de Cauberg, zoals o.a. de Amstel Gold Race.

De Cauberg is een onmisbaar onderdeel van Thermae 2000. In 1989 zijn er drie bronnen aangeboord in de Cauberg voor thermaal water. Alle baden in het wellness resort zijn voorzien van dit thermale water.

Wielrennen op de Cauberg

Nog steeds is de Cauberg een hotspot waar vele wielrenners de klim naar boven trotseren. Recreatief of in wedstrijdverband, er zijn er altijd wel een paar te vinden. De belangrijkste wielerevenementen zijn te vinden in onze evenementenkalender {link naar evenementen}.

De befaamde Cauberg

Van wielrennen tot wandelen, alles is mogelijk

Deze beroemde berg (en de omgeving) wordt regelmatig gebruikt voor mooie evenementen. Zo combineert u bijvoorbeeld een overnachting met een wielerevent of met een bezoek aan een muziekfestival. 

 

Ga naar evenementen op de Cauberg

Reserveer

Bestel als geschenk

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Boek nu
Meer