Kuren

Een gezonde leefstijl, tips en begeleiding in ontspannen sfeer

Na een dag ontspannen in het heilzame water van Thermae 2000, is het tijd om ook thuis lief te zijn voor uw lichaam. Onze gewichtsconsulenten geven advies in een gezonde levensstijl en in alle aspecten die daarbij horen.

Oorspronkelijk kuuroord: voorkomen is beter dan genezen

In 1989 werd Thermae 2000 door twee fysiotherapeuten opgericht als kuuroord. Zij ontdekten al vroeg de heilzame werking van thermaal water. Gelegen in de Limburgse heuvels ligt het kuuroord in een zuurstofrijke omgeving, met het pittoreske Valkenburg aan de Geul als decor. Bij Thermae 2000 vindt u dan ook de grootste verzameling kuren in Limburg. De architectuur van de wellness piramide heeft een energieke werking op lichaam en geest. 

Begeleiding door erkende leefstijlcoaches

Onder begeleiding van een leefstijlcoach (tevens erkend gewichtsconsulent), ontvangt u leefstijladvies en gaat u aan de slag met het verbeteren van uw algehele leefstijl. De leefstijlcoach helpt u met het vinden van de juiste kuren, om zo uw leefstijl naar een beter niveau te tillen. Dit onder zeer gunstige voorwaarden van de zorgverzekeraar, die onze leefstijlprogramma's vaak gedeeltelijk of volledig vergoedt.

Heeft u vragen of interesse in het boeken van een kuur?

Contact opnemen