Boek nu uw overnachting in juni

Boek nu uw overnachting in juni

  • Hotelovernachting incl. twee dagen toegang tot thermale binnen- en buitenbaden, rustruimtes en meer
  • Ontbijtbuffet met het mooiste uitzicht van Nederland
  • Gemakkelijk om te boeken
Meer info vanaf 79,50 p.p.
Zomers culinair hotelarrangement

Zomers culinair hotelarrangement

Vakantiegevoel ervaren? Ga er even tussenuit en kom ontspannen en culinair genieten in Zuid-Limburg

  • Hotelovernachting incl. toegang tot o.a. onze thermale baden
  • Wellness waardevoucher én gratis omboeken
  • Culinair 3-gangendiner in Restaurant Pure
Meer info vanaf 109,50 p.p.
Zomers wellness hotelarrangement

Zomers wellness hotelarrangement

Toe aan vakantie? Vind buitenland in eigen land en geniet van een overnachting op de top van de Cauberg.

  • Hotelovernachting incl. toegang tot o.a. onze thermale baden
  • Wellness waardevoucher én gratis omboeken
  • Culinair 3-gangendiner in Restaurant Pure
  • Ontspannende massage of gezichtsbehandeling
Meer info vanaf 139,50 p.p.

Wellness Hotel Arrangementen

Boek hier uw wellness hotelarrangement. Maak een keuze uit een van de verschillende hotelaanbiedingen. Kies één van de belevenissen, weekend hotel arrangementen of stel uw eigen arrangement samen door voor de standaard overnachting te kiezen. In de reservering kunt u uw overnachting dan verder uitbreiden met gewenste extra's.

Wellness hotel met overnachting

Een relaxt nachtje weg met onze luxe hotel arrangementen is de perfecte manier om uw energielevel weer op te laden. Maak minstens twee volle dagen gebruik van alle spa faciliteiten tijdens een overnachting in ons wellness hotel en geniet van uw wellness hotel deal. Vanuit het hotel kunt u in badjas via een aansluitende gang direct naar het baden- en saunalandschap wandelen. 

Geef een origineel verwencadeau

Een cadeau dat iedereen kan gebruiken, ME-time! Geef uw familie, vrienden of geliefde een duwtje in de juiste richting en laat ze tijd voor zichzelf inplannen. Lastig om een wellness hotel arrangement uit te kiezen? Ga dan voor onze cadeaub(r)onnen! Kies zelf het bedrag (vanaf €25,-) en laat de ontvanger beslissen waarvoor ze de cadeaubon willen gebruiken. Ga direct door naar de webshop! 

Ontdek de omgeving van Thermae 2000

Gaat u een nachtje weg voor ontspanning, maak dan ook een uitstapje in de omgeving van Thermae 2000. Limburg, de zuidelijkste provincie van Nederland heeft vele highlights. Vele daarvan liggen in het zuidelijkste puntje, makkelijk bereikbaar vanuit ons wellness centrum.

Cultuur in Valkenburg

Eén van de highlights die net buiten de deur van Thermae 2000 ligt, is het historische centrum van Valkenburg. Neem deel aan verschillende activiteiten om Valkenburg te verkennen, zoals o.a. bezoek aan de mergelgrotten of de kasteelruïne. Met de bourgondische gastvrijheid is het zeker aan te raden om eens een terrasje te pakken in Valkenburg.

Shoppen in Maastricht

Maastricht is de hoofdstad van Limburg en beschikt over een uitgebreid aanbod aan winkels. Van bekende merken tot bijzondere boetieks, voor ieder wat wils. Daarnaast is het erg gezellig om plaats te nemen op het terras aan het Vrijthof, het bekendste en grootste plein van Maastricht.