Terug

3-daagse Hotelspecial

Met een aankomst op zondag t/m donderdag is de drie-daagse special de ideale doordeweekse get-away om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Geniet drie dagen lang van de uitgebreide spa- en wellness faciliteiten, slaap twee nachten lang in heerlijke Auping bedden en start de dag met een uitgebreid ontbijt bij Restaurant Pure. 

  • Twee hotelovernachtingen op de Cauberg
  • Ontbijt met uitzicht over het Heuvelland
  • Drie gehele dagen toegang tot onze wellness faciliteiten met baden- en saunalandschap
  • Tip: wilt u nog langer genieten? Kies voor een check-out om 17.00 uur en betaal bij aankomst € 36,50 per kamer extra (o.b.v. beschikbaarheid)
  • Gratis deelname aan belevenissenprogramma’s
  • Gebruik van badjas en badlaken 

Voorwaarden

De prijzen zijn exclusief gemeentelijke heffingen van € 3,99 per persoon per nacht en parkeerkosten van € 15,- per voertuig per nacht.

Let op: Dit arrangement is uitsluitend te boeken met aankomst op zondag t/m donderdag.

Badkleding

Iedere dinsdag is het badkledingdag, iedere donderdag ongeklede dag en ieder eerste volle weekend van de maand is het vanaf vrijdag 17.00 uur badkledingweekend. De overige dagen zijn mixdagen. Dat wil zeggen; het zwemgedeelte is mét badkleding, en het saunalandschap is ongekleed. Bekijk het overzicht van badkleding- en ongeklede dagen

Kamers & reserveren

De getoonde vanaf prijs is o.b.v. een standaard 2-persoonskamer.

Neem contact met ons op via dit contactformulier voor vragen, opmerkingen en suggesties. Wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord.