Thermae 2000 beschikt over een eigen aangrenzend 4-sterren hotel met 62 kamers. Het hotel is via een gang verbonden met het wellness centrum zodat hotelgasten in hun badjas van hun hotelkamer naar de wellnessfaciliteiten kunnen lopen. 

Kamers

Het wellness hotel beschikt in totaal over zestig kamers. De kamers worden onderverdeeld in de volgende types: 51 classic kamers, 9 lifestyle rooms en 2 jacuzzi suites. Lees hier meer over onze kamertypes

Restaurant Pure

In ons hotel vindt u restaurant Pure, een culinair restaurant met uitzicht over het Limburgse Heuvelland. Dit restaurant is ook te reserveren door gasten die geen gebruik maken van ons hotel of van de wellnessfaciliteiten.

Prachtige natuurijke omgeving

Bovenop de Cauberg ligt ons wellness resort, verscholen in het groen van de Limburgse natuur. Op zoek naar ontspanning? Met het prachtige uitzicht vanaf de ligweide over het Limburgse Heuvelland bent u precies op de juiste plaats. Combineer een weekendje ontspannen in de sauna met cultuur en bezoek de nabij gelegen steden. Zo ligt Valkenburg op een steenworp afstand van het resort. Geniet in deze historische vestingsstad van zowel cultuur als van een heerlijk terrasje voor een hapje en drankje. Meer interesse in een grotere stad, breng dan een bezoekje aan de gezellige binnenstad van Maastricht.

Arrangementen reserveren

Bent u op zoek naar een compleet verzorgde dag met een nachtje weg, kies dan voor één van de hotelarrangementen. Een arrangement met diner of een behandeling naar keuze, alles is mogelijk! Er kan maximaal één arrangement per persoon geboekt worden. De arrangementen zijn altijd inclusief entree voor het wellness resort, dus dit hoeft niet apart aangeschaft te worden. Eventuele vragen kunt u via het contactformulier stellen.

Keuze uit drie kamertypes

Een eigen, aangrenzend 4-sterren hotel om in je badjas direct je kamer binnen te lopen.

Classic room
Lifestyleroom
Jacuzzi suites