Beste Prijs Garantie

Thermae 2000  streeft naar volstrekte helderheid. Bij ons vindt u geen verborgen, prijsverhogende kosten en op elk moment van de dag kunt u via onze website de best beschikbare prijs zonder reserveringskosten boeken. 

Voorwaarden en condities
Thermae 2000 geeft garantie op de laagst beschikbare kamerprijs zonder reserveringskosten uitsluitend via www.thermae.nl

De garantie is van toepassing wanneer uw reservering voldoet aan:

 1. Reserveringstijdstip
  U kunt aantonen dat u binnen 2 uur na het moment van reserveren een scherper tarief heeft gevonden op een niet aan Thermae 2000 gerelateerde website. NB. Het tarief wordt gedefinieerd als de kamerprijs verhoogd met de van toepassing zijnde reserveringskosten c.q. verplichte verzekeringen.
 2. Kamertype
  Het kamertype moet overeenkomen met een vergelijkbaar kamertype van het gevonden tarief op de concurrerende site.
 3. Munteenheid
  De munteenheid moet omgerekend overeenkomen met de munteenheid van het tarief op www.thermae.nl
 4. Duur van het verblijf
  De duur van het verblijf moet overeenkomen met de gekozen verblijfsduur van de concurrerende site.
 5. Boekings-  en betalingsvoorwaarden
  De boekings- en betalingsvoorwaarden moeten overeenkomen. Bijvoorbeeld: bij een speciaal tarief waar vooruitbetaling is vereist wegens een “vroegboekactie” kan het voorkomen dat via een andere partij een beter tarief beschikbaar is.

De garantie is niet van toepassing op:

 • Veilingsites waar Thermae 2000 niet bekend is tot op het moment waarop de reservering definitief is. Dit kunnen zijn: priceline, hotwire; echter ook andere sites die op gelijke wijze opereren. 
 • Websites die arrangementen verkopen, waar het hotel onderdeel is van het arrangement. Dit kunnen bijvoorbeeld Expedia en Booking zijn. Echter, ook andere sites bieden arrangementen. 
 • Arrangementen, waarin o.a. ook belasting, service toeslagen, maaltijden, parkeerservice of behandelingen bevatten.
 • Ongepubliceerde prijzen, afgesproken contracttarieven met bedrijven, agenten, groepen of andere afspraken die Thermae 2000 met een specifieke partner heeft onderhandeld en niet publiekstoegankelijk zijn.
 • Andere belastingen, gastenverbruik tijdens een verblijf of andere kosten die voortkomen uit een hotelverblijf.

In de praktijk 
Wanneer u voldoet aan de bovenstaande voorwaarden en condities, kunt u ons via het contactformulier op de hoogte stellen. U ontvangt dan niet alleen het lagere tarief, maar tevens een extra korting van 10%!