Het belevingsprogramma van het Infinitum

Een dagje wellness gaat verder dan enkel de sauna bezoeken of een rondje zwemmen in de baden. Met de opening van het Infinitum werd ons wellnesscentrum verrijkt met zeven area's waar het vinden van oneindige - actieve en passieve  - rust centraal staan.

In de area's van het Infinitum kunt  u dagelijks deelnemen aan belevingsprogramma's die gericht zijn op het vinden van rust. Om tot de status van totale rust te komen, worden de zintuigen geprikkeld. Zo is alle muziek in het Infinitum zorgvuldig geselecteerd. Daarbij wordt vooral gekeken naar een perfecte balans tussen de drie ingrediënten van muziek; melodie, akkoorden en ritme voor de verschillende momenten van rust. 

Het Infinitum telt maar liefst drie rustruimtes. Deze ruimtes zijn gericht op passief en actief rusten.

Neem een kijkje bij DREAM, LISTEN & READ.

Ben jij klaar om het Infinitum te ervaren?

Boek direct!
Rustruimte Dream met kralengordijnen en rustbedden.

Dream

In rustruimte DREAM kom je 100% tot rust. Kruip eventjes onder een dekentje en laat even alles weg. In DREAM kan jij wegdromen bij de bijzondere klanken van de Tibetaanse klankschalen tijdens de 20 minuten durende Klankschaalmeditatie die meerdere keren per dag gegeven wordt.

Listen

Houd jij niet zo van complete stilte en ontspan jij beter op een actieve manier? Neem dan plaats in een warme infrarood stoel in rustruimte LISTEN en ontspan terwijl je luistert naar een selectie rustgevende muziek en onze WELL-CAST podcastserie.

Twee dames in badjas ontspannen in de infrarood stoelen van rustruimte Listen.
Thermaal bronwater wordt ingeschonken voor vrouw die tijdschrift leest in rustruimte Read.

Read

Misschien duik jij liever in een goed boek tijdens jouw dagje wellness. In READ is hier alle rust en ruimte voor. Hier wordt ook het 20 minuten durende Gong Fu Cha Theeritueel gegeven door een van onze medewerkers, waarbij aandacht, vakmanschap en zorg belangrijke elementen zijn.

Langer genieten?

Wil jij langer genieten van de vele sauna's, zwembaden en het uitgebreide activiteitenprogramma? Kijk dan eens bij onze arrangementen.

Naar arrangementen

 

Panorama sauna

                         

Opgietingen

De sauna met panoramisch uitzicht waar dagelijks opgietingen worden gegeven door onze professionele saunameesters. De omgeving, de materialen en de uitstraling van pure rust geven dit gebouw een oneindige beleving. Alle zintuigen worden geprikkeld om de chaos van het dagelijks leven in te ruilen voor een oase aan rust.

Tijdens de opgieting wordt er een scheut water op de Periodiet stenen gegoten, dit water verdampt vervolgens en wordt als kleine waterdeeltjes in de lucht opgenomen. De luchtvochtigheid stijgt daardoor en de saunatemperatuur wordt warmer en intenser. De saunameester gebruikt diverse technieken om deze lucht in bewegingen te brengen.