Bij Thermae 2000 vinden we het belangrijk om iets bij te dragen aan onze omgeving. We streven er niet alleen naar om anderen te helpen, maar ook om hierin onze medewerkers te betrekken. We zetten ons continu in voor de vitaliteit van onze medewerkers en combineren dit ook graag met een (lokaal) goed doel. 

Bekijk voor welke goede doelen Thermae 2000 zich inzet! 

Medewerkers van thermae 2000 in het water voor swim to fight cancer Maastricht.

Swim to fight cancer

Geld ophalen voor kankeronderzoek

Team Thermae doet mee aan Swim to fight cancer 2023. Een groep gedreven collega's staat op zondag 3 september aan de start en zetten zich nú al in om zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek. 

Wil jij onze collega's supporten tijdens deze mooie sportieve prestatie én tevens bijdragen aan een mooi doel? Dat kan door te doneren via onderstaande button.

Bedrijfspagina Thermae 2000

Slipperbox

Donate for charity

Gasten die aan het einde van hun verblijf de slippers afgeven in de daarvoor bestemde slipperbox, geven daarmee hun slippers een tweede leven. De slipperbox is te vinden bij de omkleedruimte voor hotelgasten én bij de uitcheck balie voor daggasten.

Slippers van Thermae 2000 en slipperbox als inzamelingsactie voor Afrika.
Kindjes in Afrika met slippers van Thermae 2000 in de handen.

Van Valkenburg aan de Geul naar Gambia

Wij geven onze slippers een tweede leven

De organisatie, BeNeGambia (Belgie Nederland Gambia), zorgt ervoor dat onze slippers worden getransporteerd naar de andere kant van de wereld. Leuk om te zien dat onze Thermae 2000 slippers met veel plezier in Lamin (Gambia) worden gedragen.

Five4Five

Thermae 2000 zet zich jaarlijks in voor Five4Five waarmee we geld ophalen voor baanbrekend kankeronderzoek én tegelijkertijd vitaliteit van onze medewerkers stimuleren. Het doel van Five4Five is om in de maand juni met verschillende bedrijven in totaal 125.000 kilometer te rennen, zwemmen, fietsen, wandelen of skeeleren.

Thermae 2000 heeft als doel gesteld om in 2022 samen met collega’s 4000 kilometer af te leggen. We hopen hiermee aan het einde van de maand ruim €2000 opgehaald te hebben. Stay tuned!

Five4Five bedrijfspagina Thermae 2000

Groep medewerkers Thermae 2000 viert de opbrengst van Five4Five in restaurant Pure.
Medewerkers Thermae 2000 enthousiast bij elkaar tijdens de Maas Cleanup.

Maas Cleanup

Bij Thermae 2000 kunnen gasten genieten van het kraakheldere bronwater en daar moeten we zuinig op zijn. Daarom zet Thermae 2000 zich in voor een toekomst van schoon drinkwater door jaarlijks mee te doen aan de Maas Cleanup. Buiten dat onze medewerkers een hoop plastic uit het water vissen, zorgt het ook voor teambuilding.

Maas Cleanup