Thermae 2000 Logo

Let op, uw internetbrowser is verouderd

Onze website heeft gedetecteerd dat u gebruik maakt van een verouderde internetbrowser. Voor de beste gebruikerservaring en makkelijk & snel online boeken, raden we u aan uw browser te updaten. 

Via de knop 'update mijn browser' gaat u naar een externe website waar u de laatste versie van uw browser kunt updaten. 

Website alsnog bekijken Update mijn browser
Menu

Gezichtsbehandelingen

Wat is een gezichtsbehandeling?

Met deze behandeling zorgt u voor een optimale verzorging van uw huid. De huid wordt grondig gereinigd en de conditie van de huid wordt verbeterd. Maar bovenal is het heerlijk ontspannen! Een gezichtsbehandeling is natuurlijk niet alleen voor vrouwen beschikbaar, mannen zijn ook van harte welkom.

Alle gezichtsbehandelingen worden gegeven door een team van specialisten. De schoonheidsspecialistes stemmen de producten af op uw huidtype. Daarnaast zullen ze meer vertellen over het product en de werking hiervan.

Thermae for me, verrijkt met thermaal water

Zeer exclusief en diep werkend zijn de behandelingen met ons eigen huidverzorgingsproduct Thermae for me. Het geheim? De producten van thermae for me hebben een anti aging effect en de meeste zijn cosmeceuticals. Dit betekent dat de werking hiervan tussen cosmetica en farmacie in ligt en daardoor een diepe werking hebben en bijzonder effectief zijn.

Ga naar gezichtsbehandelingen

Reserveren Boek nu
x

Vragen of feedback over het reserveren op onze nieuwe site? Mail naar info@thermae.nl, wij helpen graag verder.

Hulp nodig?

Sitemap