Menu

Fysiotherapie, de kern van Thermae 2000

Thermae 2000 is van oorsprong een kuuroord opgericht door twee fysiotherapeuten. Ook vandaag de dag kunt u bij ons terecht voor alle klachten aan het bewegingsapparaat d.m.v. diverse behandelingen en kuren. Daarnaast bieden wij groepstrainingen aan om u preventief tegen fysieke klachten te beschermen.

Thermaal water voor fysiotherapie (voor zowel reuma als orthopedisch)

Cliënten met orthopedische klachten en klachten van reuma hebben vaak behoefte aan intensieve begeleiding bij hun trainingsprogramma. Thermaal water is bovendien van grote toegevoegde waarde voor fysiotherapeutische behandelingen. Niet alleen maakt (ons) water de oefeningen minder belastend, ook heeft het een heilzame werking.

Sporten en fitnessen onder begeleiding

Bij Thermae 2000 kunt u gebruikmaken van een trainingsruimte met moderne apparatuur onder begeleiding van een fysiotherapeut. Tevens behandelen wij met Kinesiotape, een speciale, elastische tape voor de behandeling van spierblessures en lymfoedeem.

Tarieven fysiotherapie & groepstherapie. 

Download hier de tarieven (pdf). 

Meer info & contact

Wilt u een afspraak maken met een van onze fysiotherapeuten? Bel dan met 043 6092089 en spreek op de voicemail uw bericht in. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. Ga naar dit contactformulier voor vragen, opmerkingen en suggesties, deze worden binnen 48 uur beantwoord.

Vragen over vergoedingen kunnen door uw eigen verzekeraar beantwoord worden. Voor een overzicht van bij Thermae 2000 aangesloten zorgverzekeringen, klik hier. 

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Meer