Shopping Cart Pixel
Menu

Fysiotherapie in Valkenburg

Fysiotherapie, de kern van Thermae 2000

Thermae 2000 is van oorsprong een kuuroord opgericht door twee fysiotherapeuten. Ook vandaag de dag kunt u bij ons terecht voor alle klachten aan het bewegingsapparaat d.m.v. diverse behandelingen en kuren. Daarnaast bieden wij groepstrainingen aan om u preventief tegen fysieke klachten te beschermen.

Thermaal water voor fysiotherapie (voor zowel reuma als orthopedisch)

Cliënten met orthopedische klachten en klachten van reuma hebben vaak behoefte aan intensieve begeleiding bij hun trainingsprogramma. Thermaal water is bovendien van grote toegevoegde waarde voor fysiotherapeutische behandelingen. Niet alleen maakt (ons) water de oefeningen minder belastend, ook heeft het een heilzame werking.

Komt u van ver? Overnacht in ons hotel!

In ons aangrenzende 4-sterrenhotel met uitzicht op het Limburgs Heuvelland komt u volledig tot rust tijdens uw behandeling. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord.

Sporten en fitnessen onder begeleiding

Bij Thermae 2000 kunt u gebruikmaken van een trainingsruimte met moderne apparatuur onder begeleiding van een fysiotherapeut. Tevens behandelen wij met Kinesiotape, een speciale, elastische tape voor de behandeling van spierblessures en lymfoedeem.

Tarieven fysiotherapie & groepstherapie. 

Download hier de tarieven (pdf). 

Meer info & contact

Wilt u een afspraak maken met een van onze fysiotherapeuten? Bel dan met 043 6092089 en spreek op de voicemail uw bericht in. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. Ga naar dit contactformulier voor vragen, opmerkingen en suggesties, deze worden binnen 48 uur beantwoord.

Vragen over vergoedingen kunnen door uw eigen verzekeraar beantwoord worden. Voor een overzicht van bij Thermae 2000 aangesloten zorgverzekeringen, klik hier. 

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Meer