Informatie over het coronavirus

Update n.a.v. persconferentie dinsdagavond 3 november [do 4 nov | 10.30 uur] 

We zijn blij te kunnen melden dat juist nu in deze stressvolle tijd voldoende ontspanning als essentieel voor de mentale gezondheid wordt bestempeld door de overheid. Thermae 2000 blijft dan ook binnen de beperkte maatregelen geopend voor dag- en hotelgasten. 

⇒ Zijn alle faciliteiten geopend?
Ja, sauna's en wellness resorts hebben een uitzondering in de noodverordening. De thermale binnen- en buitenbaden in ons resort vallen niet onder de categorie (recreatieve) zwembaden en zijn onderdeel van het (sauna)complex. 


Voor daggasten blijft gelden:

 • Er zijn een aantal arrangementen samengesteld die u kunt reserveren, met een maximale verblijfsduur van 4 uur om veilig saunabezoek te garanderen
 • Reserveren is verplicht, met maximaal 2 personen
 • Draag een mondkapje tot tenminste de kleedruimte en wanneer u Thermae 2000 weer verlaat
 • Volg de maatregelen, waaronder loop- en zwemroutes
 • Restaurants zijn gesloten voor daggasten, er is wel een vitaliteitspakketje verkrijgbaar en we hebben een to-go punt ingericht waar u bij het verlaten een snack of lunch kunt kopen om mee naar huis te nemen


Voor hotelgasten blijft gelden: 

 • Het hotel van Thermae 2000 is regulier geopend, inclusief restaurant
 • Bij een overnachting zijn twee volledige dagen toegang inbegrepen
 • Draag een mondkapje tot op uw kamer of in de wellness, en vice versa

Zorg goed voor uzelf, en maak juist nu gebruik van de sauna ♥ 


♦ Versterk het immuunsysteem. Regelmatig saunabezoek traint het lichaam beter om te gaan met temperatuurverschillen, daarmee versterkt het immuunsysteem waardoor men minder vatbaar is voor virussen. 
♦ Zorg voor ontspanning. Stress is ongezond voor lichaam en geest. Wellnessbezoek zorgt voor ontspanning en maakt het lichaam weer klaar voor de volgende dag. 
♦ Reinig uw lichaam. Transpireren in de sauna zorgt voor natuurlijke afvoer van afvalstoffen. Een detox voor het lichaam!
♦ Geluksgevoel. Van alle voordelen is dit toch wel het mooiste voordeel in deze onzekere tijd. Tijdens een saunaronde maakt het lichaam serotonine aan, dit geeft een geluksgevoel. 
♦ Veilig gebruik. Uit meerdere wetenschappelijke onderzoeken is aangetoond dat Covid-19 in activiteit afneemt vanaf een temperatuur van 40 graden en vanaf 80 graden helemaal gedood wordt. Wil je een veilig uitstapje maken kies dan voor sauna! 

» Om veilig gebruik van de sauna's te garanderen is het essentieel te blijven hydrateren en uw bloedsuikerspiegel op peil te houden. Gedurende de periode dat onze restaurants gesloten zijn, bieden we daarom vitaliteitspakketjes bij de receptie met een drankje en een gezonde snack. 

Huidige maatregelen Thermae 2000
Voor uw en onze veiligheid, vragen we u de volgende maatregelen in acht te nemen tijdens uw bezoek:

 • Reserveren is verplicht, met max. 2 personen per reservering
 • Houd 1,5 meter afstand – tot elkaar en onze medewerkers
 • Desinfecteer de handen bij aankomst en regelmatig bij het bezoek
 • Check in- en uit volgens reservering
 • Het dragen van badslippers is verplicht
 • Let op zwemroutes en max. aantal personen in de baden
 • Ontspan, geniet en heb respect voor elkaar
 • Mondkapjes – onze medewerkers dragen voor en achter de schermen mondkapjes ter bescherming. We vragen onze gasten een mondkapje te dragen in de openbare ruimtes tot aan de kleedruimtes en in het hotel / tot in het restaurant.

» Download hier het Corona Protocol van Thermae 2000 

Heeft u tickets met andere voorwaarden, zoals 7 uur toegang?
Dat heeft u de keuze deze tijdens de aangepaste opening (vooralsnog tot medio december) in te leveren tegen de huidige voorwaarden (max. 4 uur toegang, geen gebruik van restaurants) of uw ticket later in te leveren.

Heeft u een abonnement?
Dan ontvangt u per mail informatie rondom de consequenties voor u als abonnementhouder.

Heeft u een afspraak bij een van onze fysiotherapeuten?
Het Paramedisch Centrum is volledig geopend. We kunnen hier de zorg blijven aanbieden die u van ons gewend bent. Na uw les of behandeling, kunt u tijdelijk géén gebruik maken van de faciliteiten. Groepslessen zijn er tijdelijk (vooralsnog 5 t/m 19 november) niet . 

Heeft u géén reservering maar wel een vraag?
Mail gerust naar vragen@thermae.nl, of stuur een bericht naar onze Customer Service via  WhatsApp of Facebook Messenger. Houd er rekening mee dat we op dit moment ontzettend veel vragen ontvangen waardoor de reactietijd langer kan zijn dan u van ons gewend bent. 

Boek een dagentree hier >

Boek een overnachting hier>