Informatie rondom Coronavirus

Naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 13 oktober 19.00 uur omtrent COVID-19 (het coronavirus) waarin de strengere maatregelen zijn aangekondigd, zijn we genoodzaakt aanpassingen in de dienstverlening van Thermae 2000 te maken. Dat heeft invloed op bestaande reserveringen, abonnementen, patiënten van ons Paramedisch Centrum en nog veel meer. Vooralsnog gaan we er vanuit dat: 

» Om veilig gebruik van de sauna's te garanderen is het essentieel te blijven hydrateren en uw bloedsuikerspiegel op peil te houden. Gedurende de periode dat onze restaurants gesloten zijn, bieden we daarom vitaliteitspakketjes bij de receptie met een drankje en een gezonde snack. 

Huidige maatregelen Thermae 2000
Voor uw en onze veiligheid, vragen we u de volgende maatregelen in acht te nemen tijdens uw bezoek:

  • Reserveren is verplicht, met max. 2 personen per reservering
  • Houd 1,5 meter afstand – tot elkaar en onze medewerkers
  • Desinfecteer de handen bij aankomst en regelmatig bij het bezoek
  • Check in- en uit volgens reservering
  • Het dragen van badslippers is verplicht
  • Let op zwemroutes en max. aantal personen in de baden
  • Ontspan, geniet en heb respect voor elkaar
  • Nieuw! Mondkapjes – onze medewerkers dragen voor en achter de schermen mondkapjes ter bescherming. We vragen onze gasten vanaf donderdag 15 oktober een mondkapje te dragen in de openbare ruimtes tot aan de kleedruimtes en in het hotel / tot in het restaurant.

» Download hier het Corona Protocol van Thermae 2000 

Heeft u al een reservering gemaakt binnen de periode tot 12 november?
We nemen zo spoedig mogelijk contact op met alle gasten die reeds een reservering hebben gemaakt en zoeken per reservering naar een passende oplossing om uw reservering om te boeken naar de huidige situatie of om te boeken naar een nieuwe datum na 12 november.

Heeft u tickets met andere voorwaarden, zoals 7 uur toegang?
Dat heeft u de keuze deze tijdens de aangepaste opening (vooralsnog tot 12 november) in te leveren tegen de huidige voorwaarden (max. 4 uur toegang, geen gebruik van restaurants) of uw ticket later in te leveren.

Heeft u een abonnement?
Dan ontvangt u per mail informatie rondom de consequenties voor u als abonnementhouder.

Heeft u een afspraak bij een van onze fysiotherapeuten?
Het Paramedisch Centrum is volledig geopend. We kunnen hier de zorg blijven aanbieden die u van ons gewend bent. Na uw les of behandeling, kunt u tijdelijk géén gebruik maken van de faciliteiten.

Heeft u géén reservering maar wel een vraag?
Mail gerust naar vragen@thermae.nl, of stuur een bericht naar onze Customer Service via  WhatsApp of Facebook Messenger. Houd er rekening mee dat we op dit moment ontzettend veel vragen ontvangen waardoor de reactietijd langer kan zijn dan u van ons gewend bent. 

RESERVEER NU