Informatie over het coronavirus

[update 18 februari] Laatste nieuws m.b.t. maatregelen Coronavirus 

Thermae 2000 volledig geopend! Vanaf vrijdag 18 februari 2022 tot 23:00 uur

Jij kunt Thermae 2000 weer volledig (als vanouds) komen bezoeken! Vanaf vrijdag 18 februari 2022 zijn wij namelijk weer tot 23.00 uur geopend, vervalt de anderhalve meter plicht én is het dragen van een mondkapje niet meer verplicht tijdens jouw bezoek aan Thermae 2000.

Om te zorgen dat jouw Thermae 2000 bezoek rustig en ontspannen blijft, blijven we een beperkt aantal gasten toelaten in onze wellness. Zo zorgen wij ervoor dat jij op een relaxte manier helemaal tot rust komt tijdens jouw bezoek. Zien wij je snel bij Thermae 2000?

 

Saunabezoek veilig & gezond

Dat een saunabezoek veilig en gezond is, hebben we eerder al met u gedeeld. Het uitgewerkte artikel (uitgegeven door branchevereniging VNSWB) vindt u onderaan deze pagina. 

Maatregelen tijdens uw bezoek 

De geldende maatregelen zijn altijd terug te lezen op www.rijksoverheid.nl. Wanneer u een bezoek aan Thermae 2000 brengt en gebruik maakt van de faciliteiten, scannen we tot 25 februari uw Corona pas bij de receptie.

Tot slot, geeft u bij uw reservering aan in welk tijdsblok u wenst aan te komen en weer gaat vertrekken. Deze tijdsblokken zijn leidend en zorgen ervoor dat wij een goede regulatie en spreiding van gasten kunnen garanderen. 

Veelgestelde vragen:

⇒ Is het wellnesscentrum open?
Het gehele wellnesscentrum is geopend en kunt u gebruik maken van alle baden- en saunafaciliteiten tijdens uw bezoek. Vanaf vrijdag 18 februari is Thermae 2000 weer als vanouds tot 23:00 uur geopend. 

⇒ Kan ik een massage boeken?
Ja, u kunt vanaf 21 januari een massage of gezichtsbehandeling boeken.

⇒ Is het hotel geopend?
Ja, het hotel van Thermae 2000 is geopend. Bij een overnachting heeft u twee volledige dagen toegang tot de wellnessfaciliteiten. De uitcheck is voor 11.30 uur, daarna kunt u gebruik maken van grote lockers en douches in een aparte kleedruimte voor hotelgasten. 

⇒ Moet ik de QR-code in de Corona Check app laten scannen?
Ja, bij binnenkomst scannen wij de QR-code in de Corona Check app en vragen wij om uw identiteitsbewijs. Vanaf 25 februari hoeft u het coronatoegansbewijs niet meer te laten zien. Kijk voor de regels omtrent de QR-code op: www.rijksoverheid.nl

⇒ Moet ik een mondkapje dragen?
Nee, het dragen van een mondkapje is niet meer verplicht vanaf 18 februari.

⇒ Kan ik terecht voor mijn (fysio)therapie?
Alle behandelingen in ons Paramedisch Centrum mogen doorgaan. 

⇒ Mag ik zonder Corona Check app naar mijn fysiotherapie behandeling, of naar het Paramedisch Centrum van Thermae 2000, komen?
Wanneer u uitsluitend gebruik maakt van de praktijk (en dus geen behandeling in het water) is het niet verplicht de Corona Check app te laten scannen. We gaan uiteraard wel uit van een goede gezondheid.

 

Sauna is gezond!

Op 7 januari 2022 heeft onze branchevereniging (VNSWB) een positieve oproep gedaan aan het nieuwe kabinet, waarin het belang van sauna’s voor ieder gezondheid wordt benadrukt.

Een gegeven waar we niet aan hoeven te twijfelen. Wist je dat de sauna namelijk allerlei goede invloeden heeft op zowel je lichamelijke als je geestelijke gesteldheid?

We hopen dan ook dat we je snel weer als onze gast mogen verwelkomen om je juist nú de nodige ontspanning te kunnen bieden.

Image not found