Informatie rondom Corona virus

[update 31 maart 2020 | 19.30 uur]

Naar aanleiding van de persconferentie van 31 maart 19.00 uur omtrent het COVID-19 (Corona) virus waarin de maatregelen t.o.v. sluiting van horeca en sauna’s zijn verlengd tot en met tenminste dinsdag 28 april, blijft Thermae 2000 tijdelijk gesloten voor bezoekers tot en met dinsdag 28 april. De eerdere berichtgeving gaf de datum tot 6 april 2020 aan, maar nu zullen dus ook alle reserveringen tussen 6 april en 28 april komen te vervallen.

Heeft u al een reservering gemaakt voor de periode t/m 28 april 2020?
We nemen zo spoedig mogelijk contact op met alle gasten die reeds een reservering hebben gemaakt en zoeken per reservering naar een passende oplossing.

Heeft u tickets die u nog niet gereserveerd heeft en geldig zijn tot de periode van sluiting?
Uiteraard kunt u deze later nog inleveren. We verlengen de geldigheid van alle tickets en gaan dit mogelijk maken online te reserveren zodra Thermae 2000 haar deuren weer opent. 

Heeft u een abonnement?
Dan ontvangt u per mail informatie rondom de consequenties voor u als abonnementhouder. Abonnementen die aflopen vóór of op 1 april, verlengen we met twee weken vanaf het moment dat we weer openen. Abonnementen die later aflopen, ontvangen meer informatie over een passende compensatie. 

Heeft u een afspraak bij een van onze fysiotherapeuten?
Ook ons Paramedisch Centrum is gesloten. Onze therapeuten nemen contact op met cliënten die reeds een afspraak gepland hebben en houden u op de hoogte wanneer de afspraak opnieuw gepland kan worden. 

Heeft u géén reservering maar wel een vraag?
Dan vragen we u te mailen naar vragen@thermae.nl, vanwege de sluiting zijn we tijdelijk telefonisch beperkt en via WhatsApp niet bereikbaar.

Houd er rekening mee dat we op dit moment ontzettend veel vragen ontvangen waardoor de reactietijd langer kan zijn dan u van ons gewend bent. 

Pure ontspanning op de top van de Cauberg

met onze speciale arrangementen

Evening & Taste arrangement

vanaf 39,95p.p.
Meer informatie

Overnachting incl. 2 dagen wellness

vanaf 99,50p.p.
Meer informatie

Wellness & Taste arrangement

vanaf 49,95p.p.
Meer informatie

Hierboven zijn enkele actuele arrangementen uitgelicht.
Bekijk ook eens ons complete overzicht met alle verschillende arrangementen.

Alle arrangementen