Informatie over het coronavirus

Update woensdag 24 maart 

De lockdown is verlengd tot tenminste 21 april. Dat wil zeggen dat het mogelijk is om vanaf 21 april een reservering te plaatsen voor dagentrees- en arrangementen. Gedurende de lockdown is het hotel van Thermae 2000 volledig gerenoveerd. Het volledig vernieuwde hotel heeft op 26 maart haar deuren weer geopend. U kunt weer komen overnachten op de top van de Cauberg in het heuvelland en een hotelarrangement naar keuze boeken.  

Massage & behandelingen
U kunt vanaf 3 maart wel weer genieten van een massage, lichaamsbehandeling of gezichtsbehandeling. Naast onze behandelingen zijn er ook speciaal voor u arrangementen samengesteld inclusief ontspannen behandeling. 

⇒ Is het wellnesscentrum open?
Nee, onze sauna's, baden en wellnessfaciliteiten zijn tenminste tot 21 april 2021 gesloten. We zien u graag na 21 april terug in goede gezondheid. 

⇒ Kan ik een massage boeken?
Ja, onze massagesalon en schoonheidssalon zijn geopend. U kunt een massage, lichaamsbehandeling of gezichtsbehandeling boeken. 

⇒ Is het hotel geopend?
Het hotel van Thermae 2000 is gedurende de lockdown volledig gerenoveerd. Het volledig nieuwe hotel is weer geopend en we ontvangen u graag weer op de Cauberg voor een ontspannen verblijf.  

⇒ Kan ik terecht voor mijn (fysio)therapie?
Medische contactberoepen mogen vooralsnog doorwerken. Dat wil zeggen dat behandelingen in ons Paramedisch Centrum (zoals fysiotherapie) doorgang zullen vinden. Er zullen geen behandelingen/groepslessen in het water plaatsvinden. Wanneer u hydrotherapie krijgt, verplaatsen we deze behandeling naar de oefenruimte. Fysiotherapie-patienten ontvangen nog een mail met aanvullende informatie. 

⇒ Heeft u een abonnement?
Dan houden we u op de hoogte van de situatie die op u van toepassing is. Wanneer Thermae 2000 weer (volledig) opent, wordt uw abonnement hervat en bent u natuurlijk weer van harte welkom. 


hygiene