Informatie over het coronavirus

Update dinsdag 11 mei

Thermae 2000 opent vanaf woensdag 19 mei 

In de persconferentie van dinsdag 11 mei is aangekondigd dat de tweede stap in versoepelingen per woensdag 19 mei zal ingaan. Dat wil zeggen dat een deel van onze faciliteiten dan zal openen, maar de sauna's helaas nog gesloten blijven tot de derde stap in het openingsplan (geplande versoepelingen op 9 juni). Vanaf woensdag 19 mei kunt u van de volgende faciliteiten gebruik maken:

  • Verwarmde thermale binnen- en buitenbaden (ruim 1200 m³) en bubbelbaden 
  • Ontbijt, lunch en diner op ons nieuwe dakterras (vanaf 19 mei uitsluitend voor hotel- en wellnessgasten van Thermae 2000)
  • Overnachten in ons vernieuwde hotel 
  • Massages, beauty- en lichaamsbehandelingen in onze salon

Let op: t/m 8 juni zijn alle faciliteiten in badkleding toegankelijk. Er zijn geen ongeklede dagen in de baden. 

Reserveren kan vanaf nu: 

Echter is het natuurlijk ook al mogelijk een dag incl. toegang tot de sauna's te reserveren vanaf 9 juni > Reserveer hier sauna- en wellnesstoegang. 

⇒ Is het wellnesscentrum open?
Op woensdag 19 mei opent een deel van ons wellnesscentrum (waaronder de verwarmde thermale binnen- en buitenbaden). De sauna's openen op woensdag 9 juni.  

⇒ Kan ik een massage boeken?
Ja, onze massagesalon en schoonheidssalon zijn geopend. U kunt een massage, lichaamsbehandeling of gezichtsbehandeling boeken. Vanaf 19 mei kunt u na een massage, gezichts- of lichaamsbehandeling 4 uur gebruik maken van de thermale baden, het nieuwe dakterras en de gratis activiteiten. Boek dit arrangement MASSAGE OF BEHANDELING & TOEGANG voor €42,50 hier. 

⇒ Is het hotel geopend?
Het hotel van Thermae 2000 is gedurende de lockdown volledig gerenoveerd. Het volledig nieuwe hotel is weer geopend en we ontvangen u graag weer op de Cauberg voor een ontspannen verblijf. Bij uw hotelarrangement zijn twee volledige dagen toegang tot de thermale binnen- en buitenbaden en bubbelbaden inbegrepen. 

⇒ Zijn de thermale baden geopend?
Op woensdag 19 mei openen al onze zwembaden en whirlpools. Onze baden zijn verwarmd en bieden heerlijke ontspanning voor lichaam en geest. 

⇒ Kan ik terecht voor mijn (fysio)therapie?
Alle behandelingen in ons Paramedisch Centrum (zoals fysiotherapie of 1-op-1 therapie in het water) zijn toegankelijk. Op 25 mei starten we tevens met groepslessen in het buitenbad. 

⇒ Heeft u een abonnement?
Dan houden we u natuurlijk altijd op de hoogte. Wanneer u uw abonnement wil hervatten per woensdag 19 mei, is dat mogelijk. Liever nog even wachten tot alle (sauna)faciliteiten openen? Dat mag ook. We nemen contact met u op. 

⇒ Heeft u een voucher of tegoed?
Elke voucher of tegoed mag per woensdag 19 mei ingeleverd worden. Wanneer u ervoor kiest uw voucher in te leveren, kunt u gebruik maken van de faciliteiten die op dat moment geopend zijn. Toch liever even wachten tot alle faciliteiten geopend zijn? We zijn flexibel in het verlengen en omboeken van uw voucher of bezoek. 


hygiene

Buitenbad-Nacht-2.jpg Buitenbad-Nacht-2.jpg
Jacuzzi-Suite-uitzicht1.jpg Jacuzzi-Suite-uitzicht1.jpg
Lomi-Lomi-Massage.jpg Lomi-Lomi-Massage.jpg
Thermae-sauna-05542.jpg Thermae-sauna-05542.jpg