Informatie over het coronavirus

Thermae 2000 is weer volledig open! 

Wellnessdag of -overnachting boeken?

[update 21 september] Laatste nieuws m.b.t. maatregelen Coronavirus

Tijdens de laatste persconferentie zijn voorwaarden en versoepelingen aangekondigd waarmee de anderhalve meter samenleving opgeheven kan worden. Deze voorwaarden hebben invloed op uw bezoek aan Thermae 2000.

Vanaf zaterdag 25 september, zijn coronapassen verplicht in o.a. horeca, bioscopen en theaters. Gezien Thermae 2000, Spa Resort & Hospitality, een wellnessresort met een eigen hotel én vier horecagelegenheden binnen het resort is, geldt deze regelgeving tevens voor uw bezoek aan Thermae 2000. Het scannen van de Coronapas dient plaats te vinden vóórdat u naar binnen gaat. Wanneer u zich in Thermae 2000 bevindt, is er geen mogelijkheid meer uw telefoon bij u te dragen en zijn de horecagelegenheden gecombineerd in het baden- en saunalandschap.

Onze basisfilosofie ‘Mens Sana in Corpore Sano’ staat voor een gezonde geest in een gezond lichaam. Saunagebruik draagt direct bij aan een positieve gezondheid en is onderdeel van een vitaal leven. We zouden graag eenieder zonder uitsluitingen toelaten in ons resort. Echter, vraagt de overheid en wetgeving momenteel van ons deze nieuwe toegangsregels na te leven.

Het is vanaf zaterdag 25 september verplicht de Corona check-app (of een uitgeprinte code) samen met uw legitimatiebewijs te tonen wanneer u incheckt aan de bad- of hotelreceptie van Thermae 2000.

Meer informatie vindt u op www.rijksoverheid.nl

Uitgezonderd is alleen de situatie waarin u geen gebruik maakt van de wellnessfaciliteiten, zoals behandelingen in het Paramedisch Centrum, een schoonheidsbehandeling of massage zonder toegang of een groepsles in een (droge) ruimte. Lees hierover meer in de veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen:

⇒ Wenst u te annuleren n.a.v. deze informatie?
Dat mag volgens de geldende annuleringsvoorwaarden. Heeft u een reservering gemaakt vóór 21 september en valt uw gewenste annulering niet binnen de annuleringsvoorwaarden? Dan denken we graag met u mee. Mail naar reserveringen@thermae.nl o.v.v. annulering vanwege Coronapas.

⇒ Heeft u een abonnement en bent u niet in staat de Corona Check app te laten zien voor elk bezoek?
Wanneer u niet aan de geldende maatregelen kan of wil voldoen, mag u een mail sturen naar abonnementen@thermae.nl. We zetten uw abonnement dan volledig stop (uiteraard tegen vergoeding van de teveel betaalde kosten). Wanneer u later weer voor een abonnement van Thermae 2000 kiest, heten we u graag weer van harte welkom.

⇒ Mag ik zonder Corona Check app naar mijn fysiotherapie behandeling, of naar het Paramedisch Centrum van Thermae 2000, komen?
Wanneer u uitsluitend gebruik maakt van de praktijk (en dus geen behandeling in het water) is het niet verplicht de Corona Check app te laten scannen. We gaan uiteraard wel uit van een goede gezondheid.

⇒ Mag ik mijn groepslessen (fysiofitness, yoga etc.) volgen zonder Corona Check app?
Het volgen van groepslessen (buiten het water) mag zonder app. Echter, wanneer u na de groepsles toegang wenst tot de faciliteiten, wordt de Corona Check app gevraagd bij de receptie.

⇒ Is het wellnesscentrum open?
Ja, onze wellnesscentrum is volledig geopend. 

⇒ Kan ik een massage boeken?
Ja, onze massagesalon en schoonheidssalon zijn geopend. U kunt een massage, lichaamsbehandeling of gezichtsbehandeling boeken. 

⇒ Is het hotel geopend?
Het hotel van Thermae 2000 is gedurende de lockdown volledig gerenoveerd. Het volledig nieuwe hotel is weer geopend en we ontvangen u graag weer op de Cauberg voor een ontspannen verblijf. Bij uw hotelarrangement zijn twee volledige dagen toegang tot onze wellnessfaciliteiten inbegrepen. 

⇒ Zijn de thermale baden geopend?
Ja, onze zwembaden en whirlpools zijn geopend. Onze baden zijn verwarmd en bieden heerlijke ontspanning voor lichaam en geest. 

⇒ Zijn de sauna's geopend? 
Ja, ons volledige saunalandschap is geopend. 

⇒ Kan ik terecht voor mijn (fysio)therapie?
Alle behandelingen in ons Paramedisch Centrum (zoals fysiotherapie of 1-op-1 therapie in het water) zijn toegankelijk. Ook groepslessen in het buitenbad zijn weer mogelijk. 

⇒ Heeft u een abonnement?
Dan bent u inmiddels op de hoogte gebracht van wat de opening voor uw abonnement betekent. 

⇒ Heeft u een voucher of tegoed?
Heeft u uw voucher of tegoed nog niet ingeleverd? Dan kan u uw voucher of tegoed gebruiken voor al onze faciliteiten. 

 

Buitenbad-Nacht-2.jpg Buitenbad-Nacht-2.jpg
Jacuzzi-Suite-uitzicht1.jpg Jacuzzi-Suite-uitzicht1.jpg
Lomi-Lomi-Massage.jpg Lomi-Lomi-Massage.jpg
Thermae-sauna-05542.jpg Thermae-sauna-05542.jpg