```
Menu

Buitensauna

Traditionele opbouw van buitensauna's

De opbouw van de buitensauna is op traditionele wijze toegepast. De sauna is opgedeeld in twee aparte sauna's, beide hebben een temperatuur van 90 graden. De buitensauna’s verschillen wezenlijk van de binnen sauna’s. De omstandigheden in de sauna cabine is namelijk afhankelijk van de weersomstandigheden. Bij een hoge luchtvochtigheid zal de luchtvochtigheid in de cabine zich aanpassen en dus ook hoger zijn. Hierdoor zal de ambiance en sfeer in de sauna van dag tot dag verschillen.

Opgietingen in de buitensauna

Deze sauna’s worden ook dagelijks gebruikt om opgietrituelen te geven. Een Löyly(Fins), vrij vertaald een opgieting, is eigenlijk het opgieten van water. Men geeft een scheut water op de Periodiet stenen, dit water verdampt vervolgens en wordt als kleine waterdeeltjes in de lucht opgenomen. De luchtvochtigheid in de sauna stijgt daardoor en de saunatemperatuur wordt als warmer en intenser ervaren. De medewerker ( saunameester)  gebruikt vervolgens diverse technieken om deze lucht in bewegingen te brengen. Wij adviseren u om altijd te luisteren naar uw eigen lichaam. Heeft u vragen omtrent uw eigen persoonlijke saunagang, kunt u altijd terecht bij een van onze medewerkers. Door de opgevoerde luchtvochtigheid en de intensieve opwarming van de huid gaat het lichaam meer zweten en wordt de doorbloeding van de huid geoptimaliseerd. Voelt het voor u té warm? Geen probleem, u kunt ten allen tijde de sauna tussentijds verlaten.

Opgietingen in Thermae’s buitensauna; een sensationele belevenis voor lichaam en geest!

Boek direct uw dagentree

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Boek nu
Meer