Thermae 2000 Logo

Let op, uw internetbrowser is verouderd

Onze website heeft gedetecteerd dat u gebruik maakt van een verouderde internetbrowser. Voor de beste gebruikerservaring en makkelijk & snel online boeken, raden we u aan uw browser te updaten. 

Via de knop 'update mijn browser' gaat u naar een externe website waar u de laatste versie van uw browser kunt updaten. 

Website alsnog bekijken Update mijn browser
Menu

Buitensauna

Buitensauna

De opbouw van de buitensauna is op traditionele wijze toegepast. Beide sauna’s hebben een temperatuur van 90 graden. De buitensauna’s verschillen wezenlijk van de binnen sauna’s. De omstandigheden in de sauna cabine is namelijk afhankelijk van de weersomstandigheden. Bij een hoge luchtvochtigheid zal de luchtvochtigheid in de cabine zich aanpassen en dus ook hoger zijn. Hierdoor zal de ambiance en sfeer in de sauna van dag tot dag verschillen.

Opgietingen

Deze sauna’s worden ook gebruikt om opgiet rituelen te geven. Een Löyly(Fins), vrij vertaald een opgieting, is eigenlijk het opgieten van water. Men geeft een scheut water op de Periodiet stenen, dit water verdampt vervolgens en wordt als kleine water deeltjes in de lucht opgenomen. De medewerker gebruikt technieken om deze lucht in bewegingen te brengen. Deze bewegingen worden als prettige hitte stoten ervaren. 

Boek direct uw dagentree

Reserveren Boek nu
x

Vragen of feedback over het reserveren op onze nieuwe site? Bel 043-6092000. Wij helpen graag verder.

Hulp nodig?

Sitemap