Bootcamp & Wellness

Na de zomer zin om vol frisse energie aan de slag te gaan? Ga de herfst fit tegemoet met de bootcamp van Fysio Thermae. 13 weken lang op dinsdagavond of zaterdagochtend werken aan uw kracht, conditie en explosiviteit in groepsverband, in de buitenlucht. Kom op dinsdagavond afschakelen na uw werk of start uw weekend goed met een bootcamp op zaterdagochtend. Probeer de bootcamp nu met een drie maanden proefabonnement en start in september!

 

AANMELDEN

 

Bootcamp in de buitenlucht van Thermae 2000, met uitzicht op de wellness piramide.   Bootcamp in de Fitnessruimte van Fysio Thermae.

 

Bij de bootcamp kunt u meedoen op uw eigen niveau, waardoor de trainingen voor iedereen toegankelijk zijn. Of u nu al een sportief voorjaar achter de rug hebt, of de sportschoenen nog niet hebt aangehad dit jaar. Voor- of na de training heeft u de mogelijkheid om twee uur lang gebruik te maken van de spa- en wellness faciliteiten bij Thermae 2000. Zo ervaart u een unieke combinatie tussen inspanning en ontspanning. 

 • Ervaren en enthousiaste personal trainer
 • Persoonlijke aandacht
 • Full body workout
 • Meedoen op uw eigen niveau, dus geschikt voor iedereen
 • Combinatie van sporten, plezier én twee uur wellness
 • Afwisselende oefeningen, iedere week anders
 • Combinatie van kracht en conditie
 • In de buitenlucht (indien het weer het toelaat)
 • 13 weken lang iedere week een bootcamp training
 • 13 keer voor- of na de training 2 uur toegang tot Thermae 2000

Over Thermae fysio

Uniek bovenop de Cauberg in Valkenburg aan de Geul. Binnen wellness resort Thermae 2000 bevindt zich een multidisciplinair paramedisch centrum met o.a. een fysiotherapie praktijk (Fysio Thermae). Het paramedisch centrum Thermae 2000 heeft als doel u de juiste zorg en begeleiding aan te bieden in samenwerking met meerdere disciplines. Lees meer over het paramedisch centrum binnen Thermae 2000.

Mensen in het buitenbad met boom en piramide   Dame in bikini geniet van de zon in buitenbad.

Het programma

We werken met een groep op dinsdagavond en een groep op zaterdagochtend. Lestijden:

 • Dinsdagavond van 20:30 tot 21:30 uur (startdatum 13 september)
 • Zaterdagochtend van 08:00 tot 09:00 uur (startdatum 10 september)

De bootcamp vindt links naast de hoofdingang van Thermae 2000 plaats.

Let op: bij het programma is parkeren niet inbegrepen. Wanneer u parkeert op de gemeentelijke parkeerplaats, dient u vooraf te betalen.

Kleine lettertjes

Start nu met een 3 maanden proefabonnement voor €185 per persoon. Het betreft een geldigheid van 13 weken, 1 keer per week les (op dinsdag óf op zaterdag) met vooraf of aansluitend twee uur toegang tot de wellness faciliteiten van Thermae 2000. Na 13 weken verloopt het abonnement automatisch.

Het is niet mogelijk om een gemiste les in te halen, wel kunt op een ander tijdstip in de betreffende periode van 13 weken uw wellness-toegang verzilveren.

 

AANMELDEN

 

U ontvangt van ons een bevestiging met daarin de betaalgegevens en verdere informatie. Heeft u een vraag over de inhoud van de bootcamp? Neem dan contact op met fysio@thermae.nl

Interesse om met een groep collega’s te trainen in de buitenlucht met een eigen trainer? Vraag naar de mogelijkheden door een mail te sturen naar business-support@thermae.nl

Fysio fitness ruimte oefenzaal in wellness. Fysio fitness ruimte oefenzaal in wellness.
Fysio begeleiding in fysio oefenruimte bij Thermae 2000. Fysio begeleiding in fysio oefenruimte bij Thermae 2000.
Twee personen volgen fysio groepsles bij Fysio Thermae. Twee personen volgen fysio groepsles bij Fysio Thermae.
Gast krijgt begeleiding op de loopband van een fysiotherapeut. Gast krijgt begeleiding op de loopband van een fysiotherapeut.