Zomerfavorieten van Selina

11 augustus 2022

Terwijl de zon volop schijnt en de zomer in volle gang is, deelt Selina haar zomerfavorieten met jou! Wellicht herken je Selina van de hotelreceptie. Daarnaast werkt ze bij Business Support.

To do

“In de zomer hou ik ervan om op vakantie te gaan, lekker in de zon aan het zwembad of strand vertoeven met een Aperol Spritz. Of thuis na een wandeling met ons hondje Frenkie eindigen op een terrasje, heerlijk!”

Wellness

Naast op vakantie gaan en wandelen met Frenkie, geniet Selina ook graag van een wellness dag. Selina vertelt: "Tijdens een wellness dag neem ik meestal een goed boek mee. Op dit moment lees ik LIEKE, het verhaal van profvoetbalster Lieke Martens. Een echte musthave voor een bezoek aan Thermae 2000: het grote en super zachte badlaken van Cotton Suite.

Skincare

Haar favoriete verzorgingsproduct tijdens de zomer is de Thermae For Me Blossom bodymilk. En waarom? Selina vertelt: “Ik heb vaak last van een droge huid, zeker nu in de zomer maanden als je vaker gaat zwemmen of aan het strand ligt. Daarnaast zit er ook Aloë Vera in. Aloë Vera wordt uit de woestijnplant gewonnen en staat bekend om zijn hydraterende, kalmerende en verzorgende werking. Bovendien is het vocht herstellend en ontstekingsremmend. Zeker een aanrader mocht je iets te lang in de zon hebben gezeten.”

Ook genieten van een heerlijk wellness dag zoals Selina? Bekijk alle voordelige zomerarrangementen hier.

Een verzameling van de favorieten uit de blog van Selina.

Selina's zomerfavorieten


Terug