Zomerfavorieten van Meike

2 augustus 2022

De zomer is in volle gang. Terwijl de zon volop schijnt bovenop de Cauberg, deelt onze Social Media Marketeer Meike haar zomerse favorieten en tips met jou!

Erop uit

Meike geniet in de zomer graag  een heerlijke cocktail in het zonnetje op het terras bij Ich & Dich in Sittard. Het liefst met een Pornstar Martini: “Dat is echt een must-try deze zomer”.

Gezichtsverzorging

Om haar huid te beschermen tegen de zon,  gebruikt ze de anti-age sun defense crème van Thermae For me. ‘Deze gebruik ik als dagcrème, het hydrateert goed, beschermt gelijk (SPF 30) en voelt niet plakkerig aan!’

Skincare

Tot slot heeft Meike ook nog een favoriet bodylotion voor in de zomer! Namelijk de Shimmering Body Cream van Mylene: “Naast de aftersun smeer ik me ook graag in met deze topper. Vooral als je mooi gekleurd bent in de zomer is deze top bij de hals en op de benen; geeft net die extra sparkle wanneer je een etentje of feestje hebt!’

Wellness bij Thermae 2000

Buiten dat ze vaak op het terras te vinden is, duikt ze ook regelmatig na een werkdag de wellness in om af te koelen én af te schakelen.. Hoe zo’n avond of dag er dan uit ziet? Meike vertelt: “Ik lig vaak op de ligweide met een goed boek. Op dit moment lees ik de officiële biografie van Avicii. Tussendoor pik ik nog een opgieting mee. Oh ja, de Hamam handdoeken zijn echt een aanrader. Super fijne stof en heerlijk zacht!”

Net als Meike een dag zomers genieten bij Thermae 2000? Reserveer direct uw volgende bezoek of kies voor een heerlijk zomer arrangement.

 


Terug