Shopping Cart Pixel
Menu

Blog en nieuws

Zo geef je jezelf een boost in de lente

woensdag, 5 april 2017

Milou Schreuders

Hoera, het is lente! Het seizoen van onder meer bloesem, de eerste terrasjes in de zon en… de grote lenteschoonmaak. Een ideaal moment om niet alleen je huis, maar vooral ook jezelf op te frissen. In deze blog vertel ik hoe je dat doet.

1.   Beweeg

Of je nu tennist, danst of wandelt: bewegen doet goed. Het houdt je lichaam soepel, je conditie op peil en je postuur in vorm. Daarnaast bewijst onderzoek dat bewegen je opfrist en gelukkig maakt. Het helpt bijvoorbeeld om stress even opzij te zetten. Daarvoor hoef je je niet eens lang in te spannen. Een halfuurtje bewegen per dag is al voldoende. En dat kan nu gelukkig ook weer goed buiten!

2.   Zorg

De winter brengt je lichaam over het algemeen niet zo veel goeds. Hij maakt je huid al snel grauw, droog en ruw. Gelukkig doen een fijne scrub en een verwennende bodylotion al wonderen. Een dag Thermae2000 werkt voor mij ook altijd goed. In de sauna zweet ik die lange winter als het ware uit mijn lijf. Je huid voelt na zo’n opfrismoment weer zacht, soepel én klaar voor de zon.

3.   Probeer

Doe deze lente eens gek en probeer iets nieuws. Dat kan schilderen zijn, maar ook een cursus salsadansen of je eerste keer skydiven. Uit je comfort zone stappen kan je niet alleen een kick geven, maar ook een frisse blik. Zaken die eerst moeilijk of groot leken, zijn dan opeens een stuk beter behapbaar. Dat geeft zelfvertrouwen.

4.   Ontspan

Je hebt het ongetwijfeld druk, net als ik. Je werk, je studie, je huishouden, je vriend(inn)en… ze vragen allemaal veel van je. Daarom mag je jezelf zo nu en dan best verwennen! In de lente kan dat prima buiten. Ga bijvoorbeeld naar het park, bezoek Thermae 2000 of haal een ijsje. Voor heel even wordt er niets van je verwacht. Daarna kun je er weer fris tegenaan.

5.   Plan

Boek eens een weekendje weg, plan een etentje of reserveer dat dagje wellness. De lente is een prima moment om er (samen) op uit te gaan en te genieten. Wanneer je iets leuks op de planning hebt staan, geeft je dat bovendien niet alleen een fijn en opgewekt gevoel, maar ook weer energie in je lichaam.

 

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Meer