Shopping Cart Pixel
Menu

Blog en nieuws

WK Veldrijden 3-4 februari 2018

donderdag, 4 januari 2018

Thermae 2000

De UCI Cyclo-Cross World Championships zijn ieder jaar weer hét hoogtepunt in het Cyclo-Cross-seizoen. Liefhebbers, supporters, maar ook de coureurs hunkeren keer op keer naar het belangrijkste weekend van het seizoen!

Zaterdag 3 en zondag 4 februari 2018 zal de gemeente Valkenburg in de Provincie Limburg het decor vormen van deze populaire veldrijdwedstrijden. Tijdens de opbouw, afbouw en gedurende het evenement zijn er voor gasten van Thermae 2000 een aantal wijzigingen in bereikbaarheid en parkeergelegenheid.

Komt u voor een dagbezoek naar Thermae 2000 tussen maandag 29 januari en maandag 5 februari?

Dan kunt u niet meer parkeren op de reguliere (gemeente) parkeerplaats aan de overkant van Thermae 2000. Gedurende deze periode is er een alternatieve (gratis) parkeerplaats gerealiseerd naast de Valkenier (zie routebeschrijving hieronder). Vanaf deze locatie zal continue een shuttle rijden naar Thermae 2000 en terug. 

Gedurende deze periode blijft onze hotelparkeerplaats wel bereikbaar, voor hotelgasten gelden hier aparte voorwaarden. 

Komt u voor een hotelovernachting naar Thermae 2000 op zaterdag 3 of zondag 4 februari?

Dan is Thermae 2000 voor u bereikbaar op vertoon van uw reserveringsbevestiging (digitaal of geprint) bij de verkeersregelaar. Gedurende deze dagen (wedstrijddagen) raden wij vanwege de verwachte drukte aan vóór 10:00 uur of na 18:00 uur te arriveren. 

Routebeschrijving alternatieve parkeerplaats Valkenier (29 januari t/m 5 februari 2018) 

Adres: 
Pretpark de Valkenier
Konigswinkelstraat 53 
6301 WH Valkenburg

Vanuit Maastricht
Snelweg A79 richting Heerlen. Neem afslag 3 (Valkenburg). Sla aan het einde van de weg rechts af. Neem de 1e afslag bij de rotonde. Neem de 2e afslag bij de rotonde. Sla 1e straat rechtsaf. Volg de borden.

Vanuit Heerlen
Snelweg A79 richting Maastricht. Neem afslag 3 (Valkenburg/Houthem). Volg de weg naar rechts. Neem de 2e afslag op de rotonde. Neem de 2e afslag bij de rotonde. Sla 1e straat rechtsaf. Volg de borden.

Vanuit Eindhoven
Snelweg A2 richting Maastricht, vlak voor Maastricht de afslag Meerssen/Bunde/Valkenburg (nummer 51), hier Valkenburg blijven volgen waarmee u op de A79 wordt geleid. Neem afslag 3 (Valkenburg). Sla aan het einde van de weg rechts af. Neem de 1e afslag bij de rotonde. Neem de 2e afslag bij de rotonde. Sla 1e straat rechtsaf. Volg de borden.

Vragen over uw bezoek aan Thermae 2000 in deze periode? Neem gerust contact met ons op. 

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Meer