Nieuw: Baden in wijn met uitzicht over de Limburgse heuvels

12 april 2022 - Thermae 2000 redactie

Je letterlijk onderdompelen in wijn, dat klinkt te mooi om waar te zijn. Bij Thermae 2000 is het vanaf 20 april mogelijk. Met een glas wijn in de hand genieten van het Limburgse heuvelland, terwijl je helemaal tot rust komt. Een bijzondere samenwerking tussen Wijndomein St. Martinus en Thermae 2000 voor een unieke wellness beleving.

Duurzaam en gezond

Duurzaam? Ja! De baden worden gevuld met wijnpulp van de Monarch druif, die overblijft na het persen. En dat is niet alleen duurzaam, maar ook nog eens gezond! De wijnpulp van de blauwe druif bevat namelijk restanten van resveratrol, een krachtig antioxidant dat de huid beschermt tegen vervuiling en de negatieve gevolgen van UV-straling. Daarnaast werkt dat stofje huid-verstevigend en rimpel-verminderend. Een win-win dus! 

Limburgse ondernemers

Bij Thermae 2000 werken we graag samen met lokale Limburgse ondernemers. Eerder vertelde Bastiaan Klomp, algemeen directeur van Thermae 2000, al in een interview over lokale samenwerkingen en de ambitie om een wellness wijn-ervaring te ontwerpen. Trots zijn we, dat we deze nieuwe lokale samenwerking aan ons bedrijf toe mogen voegen. 

Rust, juist nú

Bastiaan Klomp over de nieuwe wijnbaden: “We streven altijd naar innovatie in het bieden van rust, juist nú, dus we zijn heel blij met deze samenwerking. Met het aanbod van deze ervaring voor onze de gasten, zetten we een nieuwe stap in duurzaamheid en de volgende stap in het toevoegen van luxe in ons resort..” Stan Beurskens, eigenaar van St. Martinus, haakt in: “We gebruiken de witte wijnpulp voor grappa’s en de rode pulp wordt verwerkt tot compost in de wijngaard, maar we zijn blij dat we dit mooie doel mogen toevoegen zodat we ook nog kunnen bijdragen aan een stuk ontspanning.”

Hier vind je meer informatie over de wijnbaden en beschikbare arrangementen.

 


Terug