Valentijnsdag bij Thermae 2000

24 januari 2023

De dag van de liefde komt steeds dichterbij ... Heb jij al een idee hoe je jouw (geheime) liefde dit jaar gaat verrassen?

Allereerst gaan we het hebben over "liefde". Want wist je dat liefde gezond is voor je lichaam? Liefde, of verliefd zijn, zorgt namelijk voor de aanmaak van endorfines. Endorfines zorgen voor het het ervaren van een intens geluksgevoel! Maar liefde heeft nog twee hele fijne gezondheidsvoordelen:

1. Liefde verlaagt de bloeddruk

Uit onderzoek blijkt dat je bloeddruk zakt als je in de buurt bent van je geliefde. Dat hoeft niet per se je partner te zijn, maar kan ook bijvoorbeeld een goede vriend/vriendin, een familielid of je kind zijn.

2. Liefde verlaagt stress

Het klinkt misschien gek, maar liefde verlaagt stress. Verliefde mensen zijn bereid om meer nieuwe dingen te proberen en ervaren minder stress in situaties die ze normaal gesproken benauwen. Ze voelen zich gesteund en geliefd en zijn meer zelfverzekerd. Ze leven ook vaak langer en gezonder. 

Het beste van twee werelden: met je geliefde naar de sauna

Wist je dat je met een frequent saunabezoek stress ook tegen kan gaan? Een regelmatig bezoek aan de sauna heeft namelijk een positief effect op je stofwisseling, bloedsomloop én natuurlijke weerstand. Maar bovenal: de sauna helpt je om geestelijk tot rust te komen. Plan daarom op Valentijnsdag een ontspannen dag of overnachting in ons wellness hotel om samen helemaal tot rust te komen. 

Valentijnsdag wellness cadeaus

Liever een andere dag komen genieten of hem/haar verwennen met een culinair diner, ontspannende behandeling of unieke wijnbad ervaring tijdens jullie wellness dag of overnachting? We hebben onze meest populaire Valentijnsdag cadeaus voor je verzameld. 


Terug