Thuis het luxueuze wellnessgevoel

18 januari 2024 - Thermae 2000 redactie

Thermae For Me is de eigen verzorgingslijn van Thermae 2000. Met de luxe verzorgingsproducten van Thermae For Me haal je het wellness gevoel naar je eigen badkamer. Fijne serums en crèmes voor dagelijks gebruik, maskers voor een uitgebreider me-time moment en voedende producten voor het lichaam. Met Thermae For Me maak je jouw skincare routine compleet en zorg je dagelijks voor een moment van ontspanning.  

Alle huid- en gezichtsverzorging producten zijn anti-aging, verrijkt met thermaal water uit eigen bron en bevatten een bijzondere heilzame werking voor een stralend gehydrateerde huid.

Daphne (van Verdraaid Mooi) en Jolanda (van Zazazoo blog) testten enkele producten alvast voor je uit en schreven er een uitgebreide blog over.

Total balance cleanser en het aloë vera mask

Daphne testte de total balance cleanser (2-in1) en het aloë vera masker. Ze is enthousiast: "De formule bevat geen harde reinigers of speciale, schuimvormende bestanddelen die uitdrogend kunnen werken voor de huid. Het reinigt en verzacht de huid dan ook tegelijkertijd". Haar bevindingen lees je in deze blog.

Enzyme peeling en het exfoliation mask

Jolanda schreef over de enzyme peeling en het exfoliation masker. "Deze peeling is een ware verwennerij voor de huid", aldus Jolanda. Haar bevindingen lees je hier.

Ontdek zelf het ontspannen wellness gevoel. Je koop te producten bij ons op locatie of bestelt de producten eenvoudig online via www.thermaeforme.nl


Terug