Shopping Cart Pixel
Menu

Blog en nieuws

Thermae Vernieuwt | Verbouwing Skin & Bodycare

woensdag, 10 januari 2018

Thermae 2000

Thermae 2000 is het nieuwe jaar met volle moed begonnen en er wordt hard doorgewerkt aan de vernieuwingen. Vanaf week 3 zal de verbouwing van de huidige Skincare vleugel van start gaan. In de afgelopen weken is er een tijdelijke Skincare ruimte gerealiseerd in het Gymnasion.

Verbouwing Skincare

Gedurende de eerste 4 maanden van 2018 wordt de volledige Skincare vleugel vernieuwd. De huidige vleugel zal worden gesloopt. Op dezelfde plaats wordt een nieuwe vleugel met 6 nieuwe skincare ruimtes, voorzien van een stijvolle inrichting, gerealiseerd.

  • 1 single skincare
  • 2 duo skincare
  • 1 duo zandbed
  • 2 duo lichaamspakking

Doorlooptijd en tijdelijke Skincare

De verwachte doorlooptijd van de verbouwing van de Skincare vleugel is van week 3 t/m week 20 2018. Vanaf week 3 zullen behandelingen in de tijdelijke ruimtes in de ring van het Gymasion worden gegeven.

Fysiotherapie

In week 2 verhuist de fysiotherapie de behandelkamers tijdelijk naar de kantoren van fysiotherapie en wellness in de rechtervleugel. De nieuwe ruimtes voor fysiotherapie incl. fitnessruimte komen vervolgens opnieuw in de vleugel.

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Meer