Shopping Cart Pixel
Menu

Blog en nieuws

Thermae 2000 wint voor 4e keer World Travel Awards

donderdag, 1 oktober 2015

De World Travel Awards worden al uitgereikt sinds 1993. Jaarlijks rijkt een internationale jury, bestaande uit gastvrijheidsexperts, awards uit aan hotels en andere gastvrijheidsorganisaties. De awards worden op wereld- en nationaal niveau uitgereikt aan een breed scala categorieën.

Netherland’s Leading Spa Resort 

In 2010, 2011 en 2012 won Thermae 2000 al drie keer op rij de award voor Netherland’s Leading Spa Resort. In 2013 en 2014 ging de award naar een andere winnaar, maar dit jaar is Thermae 2000 voor de vierde keer de trotse winnaar van deze mooie award. 

Awardknaller: 4 keer Thermae 2OOO voor €59,- 

De winst van de award viert Thermae 2000 graag met een awardactie voor alle gasten. Gedurende de periode van 1 t/m 4 oktober 2015 wordt er een awardknaller toegevoegd aan de webshop van Thermae 2OOO. Voor deze actie geldt: 4 entrees voor 2015 voor maar € 59,- 

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Meer