Thermae 2000, Preventivio en ONVZ bundelen krachten

27 februari 2018

Netwerk Vitaal Limburg: ‘Voorkomen is beter dan genezen’

Vanuit de doelstelling bewustwording rondom vitaliteit binnen het bedrijfsleven in Limburg te vergroten, hebben ONVZ, Preventivio en Thermae 2000 hun krachten gebundeld in Netwerk Vitaal Limburg. ONVZ pleit al langere tijd dat investeren in preventie uiteindelijk veel meer oplevert dan achteraf aanpakken. Thermae 2000 is van oorsprong een kuuroord, waar de omstandigheden voor gezond recreëren perfect zijn. ‘We leven in een gejaagde wereld, waar we 24/7 “aan” staan. Rust en ontspanning zijn anno 2018 niet meer vanzelfsprekend.’ aldus Pauline Verhoef, commercieel directeur Thermae 2000. ‘Preventivio kan als ZZP-ers netwerk helpen door middel van een uitgebreid en diepgaand workshopaanbod’. Anita Verstappen (oprichter Preventivio): ‘Wij richten ons op Bewust Zijn, Bewuste Voeding, Bewust Bewegen, van vitale inspiratiesessies tot persoonlijke ontwikkeling, onze programma’s worden op maat gemaakt. We zijn in ieder geval erg enthousiast over deze samenwerking om in de natuurlijke omgeving van Thermae 2000 zo’n sterke Limburgse verbinding te vormen.’

Vakdag Vitale Werknemer & de bewuste levensgenieter

Na een kick-off evenement op 8 dec jl. waar zo’n 70 HR- managers en directieleden uit de regio aanwezig waren, organiseert Netwerk Vitaal Limburg op vrijdag 20 april een Vakdag bij Thermae 2000. Tijdens de Vakdag Vitale Werknemer zullen er kennissessies en workshops gegeven worden gericht op HR-managers en directies die kennis willen verkrijgen hoe zij hun ziekteverzuim kunnen verlagen. Met sprekers als Mascha Mooy (bekend van Bye Bye Burnout) en Esther Crombag (bekend van Blind Vertrouwen), staat een inspirerende dag op het programma. In het opvolgende (badkleding)weekend van 21 en 22 april zal er ook voor de bewuste levensgenieter een uitgebreid aanbod aan workshops en activiteiten zijn tijdens een volledig Vitaal Weekend.
In samenwerking met Preventivio zal er tevens maandelijks een vitaliteits netwerkbijeenkomst plaatsvinden in Thermae 2000.

Meer over het evenement of het workshopaanbod? Ga naar: www.vitaal-limburg.nl


Terug