Shopping Cart Pixel
Menu

Blog en nieuws

Thermae 2000, Preventivio en ONVZ bundelen krachten

dinsdag, 27 februari 2018

Thermae 2000

Thermae 2000, Preventivio en ONVZ bundelen krachten voor bewustwording vitale werknemer

Nu stressklachten en burn-outs steeds meer de overhand krijgen binnen organisaties en de pensioenleeftijd steeds hoger wordt, is vitaliteit binnen organisaties belangrijker dan ooit. ONVZ reikte de afgelopen 5 jaar de prijs uit voor het Vitaalste Bedrijf van Nederland, waar Thermae 2000 afgelopen jaar een tweede plek binnen Limburg behaalde. Dit triggerde het bedrijf om nog meer focus te leggen op dat wat het belangrijkste is binnen organisaties: gezonde en gelukkige werknemers.

Netwerk Vitaal Limburg: ‘Voorkomen is beter dan genezen’

Vanuit de doelstelling bewustwording rondom vitaliteit binnen het bedrijfsleven in Limburg te vergroten, hebben ONVZ, Preventivio en Thermae 2000 hun krachten gebundeld in Netwerk Vitaal Limburg. ONVZ pleit al langere tijd dat investeren in preventie uiteindelijk veel meer oplevert dan achteraf aanpakken. Thermae 2000 is van oorsprong een kuuroord, waar de omstandigheden voor gezond recreëren perfect zijn. ‘We leven in een gejaagde wereld, waar we 24/7 “aan” staan. Rust en ontspanning zijn anno 2018 niet meer vanzelfsprekend.’ aldus Pauline Verhoef, commercieel directeur Thermae 2000. ‘Preventivio kan als ZZP-ers netwerk helpen door middel van een uitgebreid en diepgaand workshopaanbod’. Anita Verstappen (oprichter Preventivio): ‘Wij richten ons op Bewust Zijn, Bewuste Voeding, Bewust Bewegen, van vitale inspiratiesessies tot persoonlijke ontwikkeling, onze programma’s worden op maat gemaakt. We zijn in ieder geval erg enthousiast over deze samenwerking om in de natuurlijke omgeving van Thermae 2000 zo’n sterke Limburgse verbinding te vormen.’

Vakdag Vitale Werknemer & de bewuste levensgenieter

Na een kick-off evenement op 8 dec jl. waar zo’n 70 HR- managers en directieleden uit de regio aanwezig waren, organiseert Netwerk Vitaal Limburg op vrijdag 20 april een Vakdag bij Thermae 2000. Tijdens de Vakdag Vitale Werknemer zullen er kennissessies en workshops gegeven worden gericht op HR-managers en directies die kennis willen verkrijgen hoe zij hun ziekteverzuim kunnen verlagen. Met sprekers als Mascha Mooy (bekend van Bye Bye Burnout) en Esther Crombag (bekend van Blind Vertrouwen), staat een inspirerende dag op het programma. In het opvolgende (badkleding)weekend van 21 en 22 april zal er ook voor de bewuste levensgenieter een uitgebreid aanbod aan workshops en activiteiten zijn tijdens een volledig Vitaal Weekend.
In samenwerking met Preventivio zal er tevens maandelijks een vitaliteits netwerkbijeenkomst plaatsvinden in Thermae 2000.

Meer over het evenement of het workshopaanbod? Ga naar: www.vitaal-limburg.nl

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Meer