Shopping Cart Pixel
Menu

Blog en nieuws

Thermae 2000 nieuwe shirtsponsor Ricardo Floris

maandag, 15 mei 2017

Thermae 2000

De afgelopen drie jaar was Thermae 2000 reeds sponsor van Ricardo op gebied van ontspanning na de inspanning van een hardloopwedstrijd. Vanaf het nieuwe seizoen in 2017 wordt deze sponsoring geïntensiveerd naar een zogeheten shirt sponsoring. Thermae 2000 laat met deze stap zien hoe belangrijk het sportieve netwerk is voor de organisatie, en wat het belang is van het kuuroord voor (top)sporters.

Ricardo is een oud-bekende van Thermae 2000, hij heeft in zijn studententijd een periode stage gelopen als masseur en wellnessmedewerker. Inmiddels heeft hij zich volledig op het hardlopen gefocust en werd hij na een pittige blessure in 2016, afgelopen maart 8e van Nederland op het Nederlands kampioenschap veldlopen. Momenteel traint hij voor het verdedigen van zijn titel op de regionale wedstrijd Maastrichts Mooiste, waar hij in zijn eigen stad de 1e plaats behaalde op de Engels 10Mijl, en kijkt hij er naar uit zijn eerste marathon uit te gaan lopen.

Inspanning en ontspanning, de ideale combinatie voor een sporter

Dat een sportieve inspanning zoals die van Ricardo veel vraagt van een lichaam zal niemand vreemd in de oren klinken. Voor deze (top)sporter is het dan ook extra belangrijk na de intensieve trainingen en wedstrijden te ontspannen. Ricardo: “Na een intensieve trainingsperiode en wedstrijd, hebben mijn spieren echt wat extra rust nodig. Ik merk na een paar uurtjes in het thermale water dat ik hier direct effect van heb!”

Kleding Ricardo Floris

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Meer