Thermae 2000 en Yogaplace slaan handen ineen

2 september 2021 - Thermae 2000 redactie

Mentale ontspanning is een steeds belangrijker onderdeel in de wellness piramide van Thermae 2000. Om die reden is het aanbod van Thermae 2000 uitgebreid door een intensieve samenwerking aan te gaan met Yogaplace. Per september opent Yogaplace haar derde offline locatie naast Sittard en Urmond op de top van de Cauberg. Een unieke samenwerking om lichaam en geest in balans te brengen.

De vraag om ontspanning zowel voor lichaam als geest te verzorgen, blijft groeien. Zeker sinds we met z’n allen veel meer aan ons huis en onze directe omgeving gebonden zijn. De digitale mogelijkheden schoten het afgelopen jaar als paddenstoelen uit de grond, maar dat lijkt de behoefte aan live contact alleen maar te stimuleren.

Een gezonde geest in een gezond lichaam

Waar Thermae 2000 al sinds 1989 staat voor ‘Mens Sana in Corpore Sano’ (een gezonde geest in een gezond lichaam) en ontspanning en vitaliteit in de kern van de Valkenburgse organisatie zit, miste er nog een kwalitatief aanbod van yoga. De vraag naar verschillende vormen van yoga groeit en de combinatie tussen yoga en wellness is uniek. Bastiaan Klomp, directeur Thermae 2000: “Een intensieve samenwerking met Yogaplace was snel beklonken. Wanneer we iets zelf niet kunnen aanbieden, zoeken we het liefst naar kwalitatieve partners in de omgeving. Met Yogaplace was er direct een match.” De locatie waar de lessen gaan plaatsvinden is even bijzonder. In het topje van de piramide, waar door de hoek van 52 graden de energetische waarde het hoogst is. De perfecte plek om lichaam en geest in balans te brengen tijdens yoga en meditatie.

Introductieprogramma Yoga – Body & Mind

Om te ervaren hoe mentale en fysieke ontspanning samenwerken, start medio september een introductieprogramma. Tijdens deze kennismaking met ‘easy flow’ yoga werk je in 5 weken (wekelijks één les van 75 minuten) aan flexibiliteit, mobiliteit, kracht en lichaamsbewustzijn, maar daarnaast ook aan rust, ontspanning en kalmte. De basisprincipes van Yoga worden toegelicht en na elke les, heb je de mogelijkheid 2 uur gebruik te maken van de wellnessfaciliteiten van Thermae 2000. Ultieme ontspanning voor je lichaam.

Dit programma is bij uitstek geschikt voor mensen die willen starten met het krijgen van meer balans tussen fysieke en mentale ontspanning. Meer over dit programma: https://www.thermae.nl/5-weken-yoga-intro

 


Terug