Terugblik 2021; met een lach en een traan

31 december 2021

We kunnen 2021 opnieuw een bewogen jaar noemen. We begonnen het jaar in lockdown, die veel langer duurde dan we allemaal hadden verwacht, maar bleven positief en vierden hoogepunten zoals de opening van ons vernieuwde hotel en het dakterras. Omdenken zorgde ook voor de lancering van onze podcast en ons eigen biertje. 

Na de opening in het begin van de zomer, volgde de watersnoodramp waar we allemaal ontzettend van geschrokken zijn. De collega ondernemers in Valkenburg hebben daar nog steeds last van en we leven erg met hen mee. Toch kwamen ook daarna weer een aantal hoogtepunten, waar we zelfs toen de maatregelen weer strenger werden, aan konden vasthouden. Mooie samenwerkingen om ons aanbod te vergroten, een Sinterklaasactie en we sloten het jaar af met een gouden randje. 

Wederom in lockdown, maar met positieve kijk op het nieuwe jaar. We wensen je, namens het hele team van Thermae 2000, een goede gezondheid (zowel fysiek als mentaal) en veel ontspanning in 2022. 

Een fijne jaarwisseling en tot ziens op Cauberg!
 

Jaaroverzicht 2021 

Januari 2021: klussen in lockdown

We zaten ook tijdens de lockdown niet stil en pakten deze tijd aan om verschillende grote klussen en updates uit te voeren. 

Febuari 2021: lancering podcast 

We lanceerden onze eigen podcast over wellness, well-being, gezondheid en vitaliteit; WELL-CAST by Thermae 2000. 

Maart 2021: opening vernieuwde hotel 

Na maandenlang werken, openden wij op 26 maart ons volledig vernieuwde hotel. 

April 2021: opening dakterras & lancering 'Cauwe'

Dóg miech 'ne Cauwe is inmiddels een veelgebruikte uitspraak. Samen met de terrasopening in Nederland presenteerden wij ons eigen biertje de CAUWE op het dakterras van het Infinitum. Brouwerij Klinker uit Maastricht heeft ons mineraal water gebruikt als basis voor dit biertje. 

Mei 2021: Thermae For Me 

Onze skincare lijn Thermae For Me kreeg een volledig nieuwe look. 

Juni 2021: TIME TO RELAX!

Eindelijk! Nadat in mei de baden geopend werden, mochten we in juni gasten weer ontvangen voor een volledige wellnessdag. 

Juli 2021: Wateroverlast

Verdrietig nieuws voor Zuid-Limburg waarin onze collega ondernemers in Valkenburg zwaar getroffen werden door de watersnoodramp. 

Augustus 2021: Bee happy

Nog een nieuw hotel! In de buurt van de ligweide opende het insectenhotel zijn deuren. Samen met onze wilde bloemenvelden proberen we zo een steentje bij te dragen aan een gezond flora en fauna. 

September 2021: Yoga - Body & Mind

Een unieke samenwerking gaat van start; het 5 weekse introductieprogramma in samenwerking met Yogaplace. Gezien het grote succes starten er in januari 2022 weer twee nieuwe groepen. 

Oktober 2021: Sauna nieuws 

Drie van onze sauna's kregen een nieuwe naam. 

November 2021: Wie zoet is, krijgt lekkers.. 

We ontvingen meer dan 100 aanmeldingen voor onze Sinterklaasactie, waarbij men zijn/haar collega's in het zonnetje kon zetten. 

December 2021: met een gouden randje 

Lancering van onze cadeaubonnen campagne die we in grote getalen in gouden verpakkingen naar jullie toe hebben gestuurd. 


Terug