Lockdown medewerker - Van saunameester naar podcast maker

3 februari 2021 - Thermae 2000 redactie

Wat doet de Thermae 2000 medewerker in lockdown?
Van saunameester naar podcastmaker

Waar Davey (van Keulen) en Simone (Schreurs) normaalgesproken in de sauna te vinden zijn om opgietingen voor gasten te verzorgen of een ontspannen massage geven, zijn ze sinds deze week te horen in de WELL-CAST. Een podcast in het leven geroepen door Thermae 2000 waarin wellness, well be-ing, gezondheid en vitaliteit centraal staat. Elke aflevering sluit een collega of expert aan voor een vitaal half uurtje, ideaal tijdens een lunchwandeling of een momentje voor jezelf.

Saunameester Simone als podcastmaker

Opname introductie WELL-cast, met Simone Schreurs

Onderwerpen zoals thuis ontspannen, de zin- en onzin van massages, meditatie en de kracht van muziek komen aan bod. Davey: “er bestaan nogal wat feiten en fabels over massages, nu ik m’n grootste passie niet mag uitvoeren, vertel ik er graag over aan luisteraars. Om ons steentje bij te dragen aan vitaliteit en mensen te leren hoe je thuis masseert, organiseren we op Valentijnsdag een massage workshop op afstand. Daar zijn we inmiddels allemaal aan gewend, scherm aan, camera & microfoon uit, en ik leg de basis technieken van de massage uit. Alles wat je nodig hebt is een fijne plek om te liggen, olie én een partner natuurlijk.”

Image not found

Verbouwing hotel

Bastiaan Klomp, directeur Thermae 2000: “In deze lockdown is het voor veel mensen moeilijk om rust in hun hoofd te vinden en daarnaast zoeken mensen naar iets ‘te doen’. Dit geldt voor mensen in het algemeen, onze gasten én onze 180 medewerkers. Nu Thermae 2000 inmiddels alweer zo’n 6 weken gesloten is, en we nog even voor de boeg hebben, worden er weer meters gemaakt met klussen. In de eerste lockdown zijn diverse sauna’s vernieuwd en is het buitengebied aangepakt. Nu wordt onder andere gewerkt aan de renovatie van het 4* hotel met 60 kamers in de Cauberg.”

Pakketdienst

Daarnaast heeft Thermae 2000 inmiddels ook een eigen pakketdienst actief. “Mijn collega’s en ik brengen de beautyproducten & valentijnspakketjes die in de webshop van onze eigen verzorgingslijn Thermae For Me worden verkocht, bij de mensen thuis. Dus naast podcastmaker, ben ik ook inmiddels ervaren in pakketjes bezorgen”, zegt Simone lachend “…. én in hout zagen. Het maakt mij niet uit, als ik lekker aan de slag kan zijn en een glimlach op iemands gezicht kan toveren vind ik het fijn om te doen. Al hoop ik dat ik dat snel weer ín de sauna mag doen.”

Image not found

Simone in de sauna, bron: glossy 30 jaar Thermae 2000 in 2019

 Benieuwd naar de eerste WELL-CAST? Bekijk hieronder de Youtube video of open de lijst 'WELL-CAST by Thermae 2000' op Spotify. 


Terug