Shopping Cart Pixel
Menu

Blog en nieuws

Sauna helpt tegen griep: fabel of feit?

vrijdag, 4 november 2016

Thermae 2000

Het is weer die tijd van het jaar dat iedereen vatbaarder is voor de griep. De hele dag in bed liggen is geen prettig vooruitzicht en als dit voorkomen kan worden, graag! Maar helpt een bezoekje aan de sauna nou echt tegen de griep?

Een ‘schoner’ en gezonder lichaam?

Tijdens een saunabezoek verliest u veel vocht, doordat u gaat zweten. Hiermee voert uw lichaam niet alleen vocht af maar ook afvalstoffen. Zorg ervoor dat u voldoende blijft drinken zodat u optimaal de afvalstoffen kunt afvoeren. Bij het verlaten van de sauna voelt uw lichaam ‘schoner’ aan en het draagt bij aan een goede gezondheid.

Ontspanning pur sang – dagje offline

Wist u dat ontspanning en zo min mogelijk stress ook onderdeel zijn van een goede gezondheid? Een dagje offline is de eerste stap in de juiste richting. Laat de mobiele telefoon in uw tas en geniet van alle rust en warmte in de sauna’s. Vergeet de inwendige mens niet en ga tussendoor eens iets lekkers eten, van al die saunagangen krijgt u immers honger.

Al verkouden?

Het is altijd beter om ziekte te voorkomen, maar bij een beginnende verkoudheid  is het zeker aan te raden om af en toe een bezoekje te brengen aan de sauna. Door de warmte en de stoom wordt de ademhaling en doorbloeding gestimuleerd. Voel verlichting bij het ademhalen doordat u dieper (en dus beter) in kunt ademen.

Dus… het is zeker waar dat het regelmatig bezoeken van de sauna een positieve uitwerking op uw weerstand heeft en helpt griep te voorkomen. Voorkom griep en bezoek regelmatig de sauna op een voordelige manier: bekijk hier het winterabonnement.
 

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Meer