Sauna helpt tegen griep: fabel of feit?

4 november 2016

Een ‘schoner’ en gezonder lichaam?

Tijdens een saunabezoek verliest u veel vocht, doordat u gaat zweten. Hiermee voert uw lichaam niet alleen vocht af maar ook afvalstoffen. Zorg ervoor dat u voldoende blijft drinken zodat u optimaal de afvalstoffen kunt afvoeren. Bij het verlaten van de sauna voelt uw lichaam ‘schoner’ aan en het draagt bij aan een goede gezondheid.

Ontspanning pur sang – dagje offline

Wist u dat ontspanning en zo min mogelijk stress ook onderdeel zijn van een goede gezondheid? Een dagje offline is de eerste stap in de juiste richting. Laat de mobiele telefoon in uw tas en geniet van alle rust en warmte in de sauna’s. Vergeet de inwendige mens niet en ga tussendoor eens iets lekkers eten, van al die saunagangen krijgt u immers honger.

Al verkouden?

Het is altijd beter om ziekte te voorkomen, maar bij een beginnende verkoudheid  is het zeker aan te raden om af en toe een bezoekje te brengen aan de sauna. Door de warmte en de stoom wordt de ademhaling en doorbloeding gestimuleerd. Voel verlichting bij het ademhalen doordat u dieper (en dus beter) in kunt ademen.

Dus… het is zeker waar dat het regelmatig bezoeken van de sauna een positieve uitwerking op uw weerstand heeft en helpt griep te voorkomen. Voorkom griep en bezoek regelmatig de sauna op een voordelige manier: bekijk hier het winterabonnement.
 


Terug