Samen ontspannen, het ultieme Moederdagcadeau!

3 mei 2019

12 mei is het Moederdag. De dag om jouw moeder even extra in het zonnetje te zetten. Om haar te bedanken voor alles en om haar te verwennen omdat ze dit zó heeft verdiend.

Vaak wordt er chocolade, een bosje bloemen of een fles wijn cadeau gedaan. Maar wat is er nou leuker dan een dagje quality time met jouw moeder? Even wat extra aandacht voor elkaar. Haal je moeder uit de stress van het dagelijks leven. Leg jouw moeder eens volledig in de watten en trakteer haar op een dagje relaxen en gezelligheid!

Samen ontspannen met een duo entree

In de maanden mei en juni kunnen jullie samen ontspannen met onze jubileum actie met € 30,- korting op een duo entree.

Een stralend gezicht cadeau voor Moederdag

Ook leuk om jouw moeder cadeau te geven, een Thermae for me gezichtsbehandeling om haar te verwennen. In de maanden mei en juni gebruiken wij speciale rozenkwartsrollers. Deze worden al eeuwenlang gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde en huidverzorging. Daar werd deze roller met (half)edelsteen gebruikt tijdens gezichtsbehandelingen om vervuilde deeltjes van de huid weg te halen en blokkades van energiebanen op te heffen.

De spieren in ons gezicht gebruiken wij iedere dag, denk hierbij aan tijdens het praten, lachen of eten. Deze spieren hebben ook af en toe ontspanning nodig. Een gezichtsbehandeling inclusief massage met deze rozenkwarts rollers zijn daarom perfect om je gezicht tot rust te laten komen. De rollers werken zuiverend en geven een positieve energie. Daarnaast gaat het veroudering tegen, helpt het gezicht te ontspannen, zorgt voor een zachte huid, verhoogt de elasticiteit van de huid en zorgt voor een goede doorbloeding.

Ideaal om jouw moeder in het zonnetje te zetten en haar helemaal te laten stralen!


Terug