Shopping Cart Pixel
Menu

Blog en nieuws

Pure saunabeleving met Limburgse opgietingen!

woensdag, 24 augustus 2016

Thermae 2000

‘Er is maar één woord om deze dag van vandaag, 23 april 2016, te herinneren en dat is een GEWELDIGE DAG!’ Een quote van één van onze gasten na het eerste Limburgse opgietweekend in april. Wat fijn om zo’n compliment te ontvangen na een ‘generale repetitie’. Ons idee om een combinatie te maken tussen een heerlijk sauna ritueel en onze Limburgse roots hebben goed uitgepakt.

Maar wat is een opgieting eigenlijk?

Een sauna opgieting is van oorsprong een Fins ritueel en wordt ook wel Löyly genoemd. Eén van onze medewerkers giet een mengsel van water en geurende etherische oliën op de warmtebron. Door de warmte verdampt dit mengsel en wordt de luchtvochtigheid verhoogd. U krijgt het gevoel dat de temperatuur warmer en intenser wordt, hierdoor warmt uw huid op en wordt de doorbloeding geoptimaliseerd. Halverwege de opgieting wordt er een korte pauze ingelast. Tijdens deze pauze kunt u genieten van een klein hapje en drankje en kunt u zichzelf scrubben met ijs om de doorbloeding extra op gang te brengen.

Bourgondisch genieten in Zuid-Limburg

Komend weekend vindt het Limburgse opgietweekend weer plaats bij Thermae 2000. Na vier succesvolle opgietweekenden laten we u in deze editie van het Limburgse opgietweekend kennismaken met nieuwe regionale lekkernijen. Kom dit weekend genieten van onder andere een opgieting Limburgs bier of een grottenham opgieting. Probeer achteraf een Limburgs biertje of een amuse met grottenham en geniet! Wist u dat de Geulhemmer grottenham zelfs in de mergelgrotten wordt gerijpt? Hieraan dankt de ham zijn rijke en zachte ‘smaak van vroeger’.

Ontdek de parel van het zuiden

De meest zuidelijke én gastvrije provincie van Nederland barst van de prachtige highlights. Bourgondisch genieten in Limburg wordt ook wel vaak gezegd. Niets is minder waar, het is dan ook écht genieten met alle heerlijke regionale producten. Wat is er nu Limburgser dan een stukje vlaai? In Limburg valt ontzettend veel te beleven, naast de gezellige steden en het fantastische uitzicht over het Limburgse Heuvellandschap is er nog zoveel moois wat deze provincie rijk is.

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Meer