Shopping Cart Pixel
Menu

Blog en nieuws

Pop On Top, 26 & 27 mei 2017

maandag, 22 mei 2017

Thermae 2000

Bovenop de Cauberg ligt het Kuurpark, op vrijdag 26 en 27 mei wordt hier het muziekfestival Pop On Top Valkenburg voor de 7e keer gehouden! Pop On Top is ontstaan om Valkenburg op de kaart te zetten met een gezellig festival. Een lokaal festival met landelijke topacts, regionale allure en bourgondische gezelligheid.

Tijdens deze editie zullen er verschillende bekende artiesten optreden. Enkele voorbeelden zijn Caro Emerald, Marco Borsato, Waylon, Racoon en Rochelle. Verder is er genoeg te beleven voor jong en oud, van gezellige foodtrucks tot kidsentertainment.

We verwachten dat u minimaal geluidsoverlast zult ervaren tijdens deze dagen. Mocht u liever van dichtbij van de muziek genieten, voor de vrijdag zijn er nog enkele tickets beschikbaar. Meer informatie vindt u op www.popontop.nl.

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Meer