Shopping Cart Pixel
Menu

Blog en nieuws

Op vakantie in eigen land in Thermae 2000 en omgeving

Milou Schreuders

Wat een bezoek aan Thermae 2000 extra bijzonder maakt, is de ligging boven op de Cauberg. Hierdoor heb je altijd een prachtig uitzicht over alles wat er te zien en te beleven valt rondom het wellnesscentrum. Van het pittoreske stadje Valkenburg aan de Geul tot het groene Geuldal, het voelt alsof je in Frankrijk bent! De omgeving van Thermae 2000 is dan ook een ideale bestemming voor een vakantie in eigen land. In dit blog vertel ik je er meer over.

Wil je er even tussen uit?

Voor dat heerlijke buitenlandse vakantiegevoel hoef je gelukkig niet ver te gaan. Je vindt het in eigen land! Ook in het Zuid-Limburgse Heuvelland, waar je in maximaal drie uurtjes rijden bent, waan je je namelijk op het Franse platteland. Het Heuvelland is een uitgestrekt natuurgebied dat bijna heel Zuid-Limburg beslaat. In dit gebied ligt Thermae 2000 op een centrale plek. Dit maakt het een ideale uitvalsbasis om het Heuvelland te ontdekken!

Pittoreske dorpjes en kronkelende rivieren

In het Heuvelland vind je (fruit)boomgaarden, bossen en weilanden, maar ook de Limburgse hoofdstad Maastricht, pittoreske dorpjes als Noorbeek en Slenaken en allerlei spectaculaire uitzichtpunten, zoals in Epen. Tel daar hoge bergen, stille grotten en kronkelende rivieren bij op en je hebt een zeer gevarieerd en aantrekkelijk ‘buitenlands’ vakantielandschap.

Het mooiste natuurgebied van Nederland

Wat je zeker niet mag missen in het Heuvelland, is het Geuldal. Volgens veel mensen is het namelijk misschien wel het mooiste natuurgebied van Nederland! Vanuit de Tapas & Cocktail bar en de Aufguss sauna van Thermae 2000 kun je het Geuldal prachtig zien liggen. Wandel vanuit hier bijvoorbeeld richting Schin op Geul of Houthem St.-Gerlach en ontdek onderweg mooie kastelen en een variatie aan kleuren en landschappen. Daar staat het Geuldal namelijk om bekend.

Ontdek het veelzijdige Valkenburg

In de directe omgeving van Thermae 2000 vind je ook het lieflijke Valkenburg. Dit Geulstadje staat voor gezelligheid en wielersport, maar vooral voor mergel. Door de hele stad ontdek je het warme, gele gesteente zowel onder als boven de grond. Verder vind je in Valkenburg veel winkeltjes en terrasjes, afgewisseld met historische gebouwen en ruïnes. Wil je daarna nog een stad bezoeken? Op 15 minuten rijden van Thermae 2000 vind je het bruisende Maastricht.

Kortom, in de bijzondere en veelzijdige omgeving van Thermae 2000 ben je ‘gewoon’ in Nederland op vakantie, maar ben je voor je gevoel toch ver weg van huis, in het buitenland. Combineer je bezoek aan het wellnesscentrum dan ook vooral met een ontdekkingstocht door het Heuvelland en geniet van al het moois dat Zuid-Limburg je te bieden heeft. Veel plezier!

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Meer